- 28 Haziran 2011
- 59.224
- 149.461
Bizde bişiyler biliyok hacı boş diiliz yaniAynen hacı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde bişiyler biliyok hacı boş diiliz yaniAynen hacı
Fark ettimBizde bişiyler biliyok hacı boş diiliz yani
Ooo daha ne bombastikler fantastikler beybiFark ettim
Ben her konuya açığımOoo daha ne bombastikler fantastikler beybi
Ayy ilk defa biri nickimi beğendi ahah bende seni beğendimmMimariye gülüm geliyon gidiyon tanışamadık, nickini çok sevdim nabersin
Heyram ne kızzEyvallah baco heyram
Uyandım canım hemde tam vaktin deHahah iyi bari uyanmışın dedim eyvah bugün de gitti sahur
HahahahSağol bacımm bacım desem alınman deemi
Heyraaan olacaaağdıAyy ilk defa biri nickimi beğendi ahah bende seni beğendimm
iyiyimm sosyalim sen nasılsınn valla geldim gittim ama tanışamadık ben mimariye, 26 yaşındayım, yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
Heyram ne kızz
Bu kiz mimar diyorum her gördüğümde canım çok şükür bende bursadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimAyy ilk defa biri nickimi beğendi ahah bende seni beğendimm
iyiyimm sosyalim sen nasılsınn valla geldim gittim ama tanışamadık ben mimariye, 26 yaşındayım, yarışmaya İstanbuldan katılıyorum
Heyram ne kızz
Çoook yaramazız biizHahahah
Şişttt sizi bacılar sizi sizi yaramaz gacilar sizi
Madam diyeceksiniz bundan sonraNe diyek kardo mu diyek
Allah seni googleden baktım hint filmi çıktı diyorum allah allahHeyraaan olacaaağdı
Henüz diploması olmayanBu kiz mimar diyorum her gördüğümde canım çok şükür bende bursadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Bu bacım bende travma yarattı yazıyorum yazmadan yukarıya bakıyorum dogru yerdemiyim diyeÇoook yaramazız biiz
Güle güle kullan şekerparemUyandım canım hemde tam vaktin de
Kızlar dün demistim ya kargın gelicek diye şükür geldi ve kullandım evim gıcır gıcır püŕü pak oldu
Meğer halılarım ne güzelmiş ortaya çıktı hahah
Kargın nee yeni öğrenen çocuklar gibi oldum o ne buneUyandım canım hemde tam vaktin de
Kızlar dün demistim ya kargın gelicek diye şükür geldi ve kullandım evim gıcır gıcır püŕü pak oldu
Meğer halılarım ne güzelmiş ortaya çıktı hahah
Teşekkürler canımGüle güle kullan şekerparem
Aminn amin allah muhafazaBu bacım bende travma yarattı yazıyorum yazmadan yukarıya bakıyorum dogru yerdemiyim diye
Allah şaşırtmasın
Diploma en kolay mesele gelir o beybi t4 cetveli olsunHenüz diploması olmayan
Ama zamanınınbekliyorum değiştiricem canım nicki yeni fikirlere açığım haziran da
Hahhahha kargoKargın nee yeni öğrenen çocuklar gibi oldum o ne bune
T4 kalmadı kız artık autocadler idecadler varDiploma en kolay mesele gelir o beybi t4 cetveli olsun
Ay allahhh peki halıları parlatan şey ne dün çay döktümde halıma silmiştim sabah geri çıkmış lekeHahhahha kargo