- 16 Aralık 2019
- 20.173
- 80.210
- 31
Aman çok konuşmasın kapçükzaten arada ekrana bakıyorum okadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman çok konuşmasın kapçükzaten arada ekrana bakıyorum okadar
internetten bak hele bulursun patronumu eski mhp gaiantep millet vekili antep mhp başkanıAman çok konuşmasın kapçük
Adı neinternetten bak hele bulursun patronumu eski mhp gaiantep millet vekili antep mhp başkanı
Uyandım canım şükür saati aralıklı 3 sefer kurdum ama saat çalmadan kalktımGünaydın canım sahurda görmedim ben seni uyandın dimi
Uyanda canım gerisi möhüm deelUyandım canım şükür saati aralıklı 3 sefer kurdum ama saat çalmadan kalktım
Galiba ilk ben giderim kapı önüne konurumTamam bacım konuları da sen belirle şu yasak bu yasak felan
Kız dışarıdan gören gerçek zannedecek. Yok anam yok bu bacımız dünyanın en tatlış ev sahibesi. Herkese kapısı açıktır.
Baş tacısın kızGaliba ilk ben giderim kapı önüne konurum
YAZIMAdı ne
Hahah iyi bari uyanmışın dedim eyvah bugün de gitti sahurUyandım canım şükür saati aralıklı 3 sefer kurdum ama saat çalmadan kalktım
Lan yanlış etiket mıhdaaar
adını değiştirdi alışamadın tabi bende değiştirsem miOff yine yanlış etikettttt
Aman tek tek alıntı yapamadım bari etiket atayım dediydim
adını değiştirdi alışamadın tabi bende değiştirsem mi
minnoşkalsında melissi değiştirmeyi düşünüyorumSenin ki iyi
Bende diyet diyet pasta yapcmValla bu kapanma ile sinirler tavan ben de yarın perdelere camlara savaş ilan etcem bakalım aman bugün işte
Hıhh
Evet menemMigrenben dutlukmuu