Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy ben daha yeni tanıdım seni ama diyorum bi eksiklik var göremiyorum dutluğıEvet menem
Canımmm ne mutlu bana nick değiştiydimmAyy ben daha yeni tanıdım seni ama diyorum bi eksiklik var göremiyorum dutluğı
Amaaan ölümlü dünya bi dilim yiyiver nolcekBende diyet diyet pasta yapcm
Gokkusaği seni de bu ara göremiyorum pek iyimisinnPeRRieR burasinin kapisi acikken farkli yerlere gidip kendini itip kaktirmak neden?
Hayırlısı olsun yeni nickin canımmCanımmm ne mutlu bana nick değiştiydimm
Sağol bacımm bacım desem alınman deemiHayırlısı olsun yeni nickin canımm
Yook kız neden alınayım de içinden geleni istediğiniSağol bacımm bacım desem alınman deemi
Sagolasin canimmmGokkusaği seni de bu ara göremiyorum pek iyimisinn
Bacum kelimesini sevmeyenler lakayt bulanlar oleyemuş daYook kız neden alınayım de içinden geleni istediğini
Ben herşeye alınmam
Aha tıpkı kızkardeşim gibi konuştu zaten 1 gün bol bol karbonhidrat yiyorum 1 günde aç. Bırakıyorum kendimi çok tuhafımAmaaan ölümlü dünya bi dilim yiyiver nolcek
Bende iyiyim canım sağolasınnSagolasin canimmm
Iyiyim allaha sukur ama adam evdeyken pek aktif olamiyorum
Sen nasilsin?
Hep bi dil çıkarmalar filan
Ben hiçbir şeyi hiçbirşey bulmuyorum ya kelimenin altında başka bişey başka bi amac yatıyosa onları bulurum amaBacum kelimesini sevmeyenler lakayt bulanlar oleyemuş da
Evet bencede minnosumminnoşkalsında melissi değiştirmeyi düşünüyorum
Ne diyek kardo mu diyekBacum kelimesini sevmeyenler lakayt bulanlar oleyemuş da
HacıNe diyek kardo mu diyek
Mimariye gülüm geliyon gidiyon tanışamadık, nickini çok sevdim nabersinBen hiçbir şeyi hiçbirşey bulmuyorum ya kelimenin altında başka bişey başka bi amac yatıyosa onları bulurum ama
Diğer türlü düz ara bacımm istediğini söyle gitsin
Eyvallah baco heyramBen hiçbir şeyi hiçbirşey bulmuyorum ya kelimenin altında başka bişey başka bi amac yatıyosa onları bulurum ama
Diğer türlü düz ara bacımm istediğini söyle gitsin
Aynen hacı