- 30 Kasım 2019
- 6.938
- 13.745
Sen gel bura gel nerde kız tanışma faslıBana da attı kaçar mı hiçç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen gel bura gel nerde kız tanışma faslıBana da attı kaçar mı hiçç
Canım nasıl odu kızım biraz uyumadı migeberiyorum
Yok hayatım 5 de uyuduk 6.10 da geri uyandıkCanım nasıl odu kızım biraz uyumadı mi
Allah allah ninni falan açsan uyumaz mi canımYok hayatım 5 de uyuduk 6.10 da geri uyandık
Uyumuyo canım yatarken şurup verdim 3 buçuktu fitil koydum ağrısı varsa alsın diye o bile fayda etmedi .sahur da yapamadım sağolsun eşim bi dilim kek le çay getirdi verdi onun üstüneyimAllah allah ninni falan açsan uyumaz mi canım
seninle mi bilmem ben seni uzun süredir tanıyorum ama sen tanımıyorsunnnnSen gel bura gel nerde kız tanışma faslı
Kıyamam ya rabbim tez vakitte geçirsin bu günleriUyumuyo canım yatarken şurup verdim 3 buçuktu fitil koydum ağrısı varsa alsın diye o bile fayda etmedi .sahur da yapamadım sağolsun eşim bi dilim kek le çay getirdi verdi onun üstüneyim
Amin canım aminKıyamam ya rabbim tez vakitte geçirsin bu günleri
Kız ne zaman gormedim vallahacevizli tarcinli kek hakkını helal et dedim cevap vermedin
dün gece dedimKız ne zaman gormedim vallaha
Helali hoş olsun bebegimmmcevizli tarcinli kek hakkını helal et dedim cevap vermedin
Ben tanıyorum tanımıyorum demiyormkı ama nerede tanıstıgımız onemlı bak sende bılmıyomussun naaaberseninle mi bilmem ben seni uzun süredir tanıyorum ama sen tanımıyorsunnnn
seninle tanışmamız biraz olaylı oldu biliyorsunHelali hoş olsun bebegimmm
bende hatırlamıyorum ki nerde tanıştıkBen tanıyorum tanımıyorum demiyormkı ama nerede tanıstıgımız onemlı bak sende bılmıyomussun naaaber
Boşver canım geçti o günler sizi tanıdığıma hiç pişman değilim iyiki iyikiseninle tanışmamız biraz olaylı oldu biliyorsun
Anam gıı herkesınende muhakkak bir olay sonucu tanısmıssın maşallah film kimin hayatseninle tanışmamız biraz olaylı oldu biliyorsun
Kız dun daha sen dedin ya geldın Bızım topıge yazdın orda tanıstık dıyeebende hatırlamıyorum ki nerde tanıştık
bende çok memnun oldum canım iyi ki tanışmışızBoşver canım geçti o günler sizi tanıdığıma hiç pişman değilim iyiki iyiki