- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Ayıpsın ,klavye ve emojiler el verdiği kadar koruruz seniHahaha bende.buraya kaçarım
Beni koruyun korumazmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayıpsın ,klavye ve emojiler el verdiği kadar koruruz seniHahaha bende.buraya kaçarım
Beni koruyun korumazmisiniz
Aynen öyleSiteyle ilgiliyse ben de ban yedim iki gün oldu bitti ban
Yada tartışma.olduysa bende.biriyle tartıştım ve aynen bende çok kizginim o kişiye buranın sahibi gibi dolaşıyor neyse
Her.neyse.konu sen hamilesin ve.iki bebiş var
Değmez kafaya da.takma amannnn
Bebelerin daha.onemli
Bacım diyecem bacımKoruruz canım
Kavgaya hazırızAyıpsın ,klavye ve emojiler el verdiği kadar koruruz seni
Bacım da bacımmm,Bacım diyecem bacım
Yok perim.Kız anam eylede ben seni hala hatırlayamadım zorunlunıcktemı buraya geldi o olaydan sonra bak kafam karıstı heee
Aaaa ne kavgası kavga yok kavga cıs, biz koruyacağizKavgaya hazırız
Tamam şimdi için daha rahat ettiAyıpsın ,klavye ve emojiler el verdiği kadar koruruz seni
Kendi halinde bizler varız işte buralardaYok perim.
O olayla ben ve oradaki arkadaşlarımız bidaha o topige girmedik.
Başka topigimiz vardı zaten hazır da .
Orada takılıyoruz halen .
Ramazanda da burayı keşfettim
Kız ıste o zamanı hatırlayamadım.. Anam benn her daim yazıyorum siteye bırsuru topıge o yüzden hatırlayamadım. Muhtemelen topıge bıkac kez yazmısımdır. Uzun sure kalsaydım unutmazdım bebeeem dur kız bulacam o msjları. Dur su bulasıkları yıkayam da geliyorumUnuttun mu beni, buraya geldiğinde tanıştık yaa
Tamam uslu kız olalımAaaa ne kavgası kavga yok kavga cıs, biz koruyacağiz
Bacım da bacımmm,
BekliyorumKız ıste o zamanı hatırlayamadım.. Anam benn her daim yazıyorum siteye bırsuru topıge o yüzden hatırlayamadım. Muhtemelen topıge bıkac kez yazmısımdır. Uzun sure kalsaydım unutmazdım bebeeem dur kız bulacam o msjları. Dur su bulasıkları yıkayam da geliyorum
Zaten o olaydan sonra o topik sıradan dustu hıc gormedim.Yok perim.
O olayla ben ve oradaki arkadaşlarımız bidaha o topige girmedik.
Başka topigimiz vardı zaten hazır da .
Orada takılıyoruz halen .
Ramazanda da burayı keşfettim
Boşver takma kafayaBen tartışmadım canım kimseyle tamamen haksızlığa uğradım
Bende yeni gelmiştim Neyse yarın işe gitcen sen iyi geceler beybimBende uyumaya gidiyorum
Çok eski bı konu.Hahah şimdi PeRRieR i ve bebeklinick i stalklayıp bulmak zorunda kalcam bu defa da sahuru yaparım gari