Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Tamam işte sen bizim topiğe geldin anlattın bunu sadece kendi arkadaşlarını aralarına alıyorlarmış yabancı istemiyoruz demişler 🥰
Ben bunu Baska bi yerde topıkte felan anlattımmı ki pek hatırlamıyorum. Ama kızlarla msjlasma oldu onu bılıyorm. Acaıp bir destek mesaj yıgını olmustu mesj kutum 😇

Yok bacım bana oyle bısey olmadıda. Sadece bir geyik topıgıne gırdım dıye olay cıkmıstı. Neymıs kendi aralarında bir topıkmıs rastgele herkes giremezmiş.bıde bacım demisim diyemezmişim felan filan 😅yanı bu kelimeye tepki verirsin belkide onlarınki inanılır gıbi degıldı. Normal hayatta olsak belki ne onlarda sac ne bende sac kalmstı belkide🤣ne olay cıkarmıslardı biliyormusun. Kk şoka gırmıstı herkes tepki gostermıstı.
Ama ben yıneeee her zamanki kiminnnm kibarlıgımı ve asaletimı ha birde mötevazılıgımı konusturaraaak ama yınede bak yınede diyorum (gerekiyordu cunkuuu) bir ıkı lafta sokaaaarak o topıktenn cıktıgım kimin bir daha arkama bakmadım😅Ve dedımkııiii yineeee her zamanki kimiiin Nalet olsun ıcımde ki bu insan sevgısıne😅
Ben vardım , senin için bende kavga ettim orada 😂😂😂

X