Etme canım bebişler nasılSağol canım benim. Yok ya.. hakkımı asla helal etmiyorum
Burada açıklamam dogru olmaz.Merhaba Hoşgeldinn neresi acaba merak ettim
Hahah hele şimdi Karantina var kociler evde
Yaa ben çok meraklıyımmm
Biz de peşindeyiz o zaman
Boşver canım sen bize bacım de bu kelimenin ne kötülüğü var arkadaş kimse için üzme kendiniYok bacım bana oyle bısey olmadıda. Sadece bir geyik topıgıne gırdım dıye olay cıkmıstı. Neymıs kendi aralarında bir topıkmıs rastgele herkes giremezmiş.bıde bacım demisim diyemezmişim felan filanyanı bu kelimeye tepki verirsin belkide onlarınki inanılır gıbi degıldı. Normal hayatta olsak belki ne onlarda sac ne bende sac kalmstı belkide ne olay cıkarmıslardı biliyormusun. Kk şoka gırmıstı herkes tepki gostermıstı.
Ama ben yıneeee her zamanki kiminnnm kibarlıgımı ve asaletimı ha birde mötevazılıgımı konusturaraaak ama yınede bak yınede diyorum (gerekiyordu cunkuuu) bir ıkı lafta sokaaaarak o topıktenn cıktıgım kimin bir daha arkama bakmadımVe dedımkııiii yineeee her zamanki kimiiin Nalet olsun ıcımde ki bu insan sevgısıne
O kim bakayım biKız topıgın adını unuttum yaa zaten uzun süredir ilk sıralarda gormuyorm hıc
Deme zaten canım olan olmuş bencede açıklaman doğru değil zaten . Hem de yasakBurada açıklamam dogru olmaz.
Kız nalin sende hakkını helal et ilk tanışmamız kavga ile olmuştuBoşver canım sen bize bacım de bu kelimenin ne kötülüğü var arkadaş kimse için üzme kendini
Dua grubunun etiketini yapıştır kaç daha iyi olurO kim bakayım bi
Selam.bacilar deyip kaçayım
Valla banada oyle dedi sekkkiz saat olmiş ne gelen vaaar ne giden anadınmıHemen ekip gönderiyorum dedi bakalım
Hos buldukDeme zaten canım olan olmuş bencede açıklaman doğru değil zaten . Hem de yasakhoş geldin bu arada
Büyük aşklar kavgayla başlar demiKız nalin sende hakkını helal et ilk tanışmamız kavga ile olmuştu
Valla olur mi olur şaşkın pareDua grubunun etiketini yapıştır kaç daha iyi olur
Yok bacım ne uzulucem Uzulmemde. Ama şaşırmıştımBoşver canım sen bize bacım de bu kelimenin ne kötülüğü var arkadaş kimse için üzme kendini
O kim bakayım bi
Selam.bacilar deyip kaçayım
Kız ateşe atmaDua grubunun etiketini yapıştır kaç daha iyi olur
Bizimde yan komşu oldu alt komşu oldu birşey olmaz binaya giriş çıkıştı bir yerlere dokunmayınValla banada oyle dedi sekkkiz saat olmiş ne gelen vaaar ne giden anadınmı
Ben gıdecem koronodan Allah etmeye yankomsularda kapmış karantinadaymış offf
Dut agaci boyunca dut yemedim doyumca der sanada cıkıs yazarlardı kendilerince ahahahahasenin yerine ben dalsaydım baa ne derlerdi ola
Ban yemek uğruna gapılarına çook gözel bi dut bırahır gaçardım allaaaaağmaDur agaci boyunca dut yemedim doyumca der sanada cıkıs yazarlardı kendilerince ahahahaha