- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Ya canım canım canım
Kız anam sızın yözunuzden laf yetıstırejem dıye cayım buz kimin olduBan yemek uğruna gapılarına çook gözel bi dut bırahır gaçardım allaaaaağma
Bemdem helal olsunYa canım canım canımasıl sen hakkını helal et canım benim
Yeri laan aha gediym bendeKız anam sızın yözunuzden laf yetıstırejem dıye cayım buz kimin olduyeme ıcme saatlerinde topıge girmeyecem daha
De hade Çim haaYeri laan aha gediym bendeçimip yatıcım
De hade Çim haaeyi geceler Bacucan
Ben bunu Baska bi yerde topıkte felan anlattımmı ki pek hatırlamıyorum. Ama kızlarla msjlasma oldu onu bılıyorm. Acaıp bir destek mesaj yıgını olmustu mesj kutumTamam işte sen bizim topiğe geldin anlattın bunu sadece kendi arkadaşlarını aralarına alıyorlarmış yabancı istemiyoruz demişler
Aman istemem sevmem o hatunuyeri öptüm BAACCCIIIMMM (seda sayan kimi demeye çalıştım sen hayal et) eyi geceler rüyanda beni gör
Dediğinde birşey yok buna tepki veren sorunlu benceBen bunu Baska bi yerde topıkte felan anlattımmı ki pek hatırlamıyorum. Ama kızlarla msjlasma oldu onu bılıyorm. Acaıp bir destek mesaj yıgını olmustu mesj kutum
Ben vardım , senin için bende kavga ettim oradaYok bacım bana oyle bısey olmadıda. Sadece bir geyik topıgıne gırdım dıye olay cıkmıstı. Neymıs kendi aralarında bir topıkmıs rastgele herkes giremezmiş.bıde bacım demisim diyemezmişim felan filanyanı bu kelimeye tepki verirsin belkide onlarınki inanılır gıbi degıldı. Normal hayatta olsak belki ne onlarda sac ne bende sac kalmstı belkide ne olay cıkarmıslardı biliyormusun. Kk şoka gırmıstı herkes tepki gostermıstı.
Ama ben yıneeee her zamanki kiminnnm kibarlıgımı ve asaletimı ha birde mötevazılıgımı konusturaraaak ama yınede bak yınede diyorum (gerekiyordu cunkuuu) bir ıkı lafta sokaaaarak o topıktenn cıktıgım kimin bir daha arkama bakmadımVe dedımkııiii yineeee her zamanki kimiiin Nalet olsun ıcımde ki bu insan sevgısıne
İki oğlum da iyiler şuan hamd olsun canımEtme canım bebişler nasıl
Erkek olduğu belli oldu mu canımİki oğlum da iyiler şuan hamd olsun canım
Vallahi 155 i ararım bak ' in vücut bulmuş örneğisinPolisi aradım sitenin çocukları hep dışarıda
Tabi canım aynen eyle..Dediğinde birşey yok buna tepki veren sorunlu bence
Ikiz mi olucak ayy me guzelİki oğlum da iyiler şuan hamd olsun canım
Kapandi o .Merak ettim.bak şaşkın pare.dalarsa oraya acaba neresi orası
Allah ım bilmediğim yollara gönderme.beni
Oldu kuzum olduErkek olduğu belli oldu mu canım
Ahahahah babam balkonda bağırıyor o kadar ses varki gelemedi ama bu polisler nerde yaaaVallahi 155 i ararım bak ' in vücut bulmuş örneğisin