- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Allah'ım sen yolumuzu yolağımızı şaşırtıp da o insanların topiğine uğratma biziKendi aralarına başkalarını alıyorlarmış canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım sen yolumuzu yolağımızı şaşırtıp da o insanların topiğine uğratma biziKendi aralarına başkalarını alıyorlarmış canım
athena bizden sadece bu bayan sever sevişir biz sadece sever seviliriz korkmayın
AminnnnnAllah'ım sen yolumuzu yolağımızı şaşırtıp da o insanların topiğine uğratma bizi
Ay buna ben en çok ben amin diyeyimAllah'ım sen yolumuzu yolağımızı şaşırtıp da o insanların topiğine uğratma bizi
Görürse öldürür beni
Aaaamin yarebbimAllah'ım sen yolumuzu yolağımızı şaşırtıp da o insanların topiğine uğratma bizi
Görürse öldürür beni
Ay buna ben en çok ben amin diyeyim
Aminnnnnn aminnnnn
Görmesin kundura kalasıcaDikkat !!!sevişken çıkabilüüüü
Yokyok ben değilim tatlım.benim başıma öyle bsey Henüz gelmediBizim catlak mıydı o ben bebeklinick diye hatırlıyorum
Noli noli acil aydinlatinathena bizden sadece bu bayan sever sevişir biz sadece sever seviliriz korkmayın
Demekki çatlak yaşadı başına gelmeyen kalmamış garibinYokyok ben değilim tatlım.benim başıma öyle bsey Henüz gelmedi
Aramızda tek sevişkeni açıkladıktaNoli noli acil aydinlatin
Kız ben değilim korkutma beniEvet canımm sanırım bebeklinick bir gruba yazmıştı orası sadece arkadaşlarının girmesini istiyordu değil canım
Aha geldi gardınızı alınKim kimle napiosa hemen aciklayin ahajshs
Askolsun diger evliler de zaten okey oynuyodu dimi kocisiyleAramızda tek sevişkeni açıkladıkta
Tamam kız o zmaan bizim çatlak ürkerek gelmişti bizim topiğeKız ben değilim korkutma beni