- 17 Haziran 2019
- 1.138
- 5.517
O yok da nickimi feriha koydum u gördüm o da yok uzun zamandır gel kız buraya
Şu an tam bu başlığa girdim bildirim geldi olaya bak Kalp kalbe karşı derlermişşş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O yok da nickimi feriha koydum u gördüm o da yok uzun zamandır gel kız buraya
Yakaladık sneiŞu an tam bu başlığa girdim bildirim geldi olaya bak Kalp kalbe karşı derlermişşş
İtiraf etmek gerekirse takip ettiğini gördüm bi etiket yapim dedim nasılsınŞu an tam bu başlığa girdim bildirim geldi olaya bak Kalp kalbe karşı derlermişşş
Yakaladık snei
At bakalım dinleyelimValla öyle Bir şarkı takıldı dilime size de atayım
Gönder gelsinValla öyle Bir şarkı takıldı dilime size de atayım
Kızlar nolii yaaabir dut bir sen heyırdır
Nerdesin senKızlar nolii yaaabir dut bir sen heyırdır
Yoksun merak ettik gelemedin buralara kaç gündürKızlar nolii yaaabir dut bir sen heyırdır
Anam ben size yetişmiyom kihepiniz prosunuz,hemen her mesaja anında cevap yazabiliyorsunuz ama ben çoğu mesajı görmüyorum bile malum 30 saniye beklemek zorundayım
Bizim Catlak-kurabiye pro değil canavar gibi yetişiyor bahane üretmeAnam ben size yetişmiyom kihepiniz prosunuz,hemen her mesaja anında cevap yazabiliyorsunuz ama ben çoğu mesajı görmüyorum bile malum 30 saniye beklemek zorundayım
Bacım pro olmayanlarda var . Olsun geç cevap ver 1 taneye cevap ver ama ver. Seni görmek istiyoz burda he ama yok elektriiğimiz uymuy dersen bişey diyemem. Biz seviyoz seniAnam ben size yetişmiyom kihepiniz prosunuz,hemen her mesaja anında cevap yazabiliyorsunuz ama ben çoğu mesajı görmüyorum bile malum 30 saniye beklemek zorundayım
Tam bizim topiğe yaraşır bi paylaşım oohhh yediğim köfteleri eritiyom
Akşam enerjimizi de bununla alalım