- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Bdv deki konuları okuyorum tam yorum yazacam üşeniyorum o kadar değişik seyler yazıyorlar kiIns canım ,sağlığımız yerinde olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bdv deki konuları okuyorum tam yorum yazacam üşeniyorum o kadar değişik seyler yazıyorlar kiIns canım ,sağlığımız yerinde olsun
Henüz bitmedi 361 deyim toplam 670 sayfa yaklaşıkO korkunclu kitap bitti mi
Cooook şükür iyiyim sen nabersin kizceler nasılNabersin
Hoşgeldin dutHelllo bebitooo masayı hazır edip bir an önce yiyip jet hızıyla uyumak istiyom bi gözüm kapalı şu an
Uykuluyum canım öyle böyle değil kızlar da iyiler şükür canımCooook şükür iyiyim sen nabersin kizceler nasıl
Hoş buldummmHoşgeldin dut
Geç mi uyudunUykuluyum canım öyle böyle değil kızlar da iyiler şükür canım
Hiiiiii tmmYaaa ama koykunc degiiiil.
Bir Psikiyatristin psişik kaçış hikayesi .
Benliğini kaybetmiş
Dönem dönem başka biri oluyor ve başka biri olduğunda önceden ne olduğunu unutuyor .
Bipolar bozukluk gibi gibi .
Çok güzel öcü yokkkkk koykma cici kıtap buuu
Bizi ayırdılar sitede çalışma var uyarısı verdiler giremedimmmmmHiiiiii tmm
Açık amaaaa aman haaa banlanma beybiBizi ayırdılar sitede çalışma var uyarısı verdiler giremedimmmmm
Geldi gekdiCatlak-kurabiye gelmedin mi
Burada kimseyi bulamayınca gidip sinirimi bdv den cikariyorum.satasacak birini buluyorumAçık amaaaa aman haaa banlanma beybi
Gidiverirsin anlamadan mazallah beybiBurada kimseyi bulamayınca gidip sinirimi bdv den cikariyorum.satasacak birini buluyorum
12 idi canım aha şimdi geri.gidiyom yatmaya allah rahatlık versinGeç mi uyudun
Iyi uykular tatlı şey12 idi canım aha şimdi geri.gidiyom yatmaya allah rahatlık versin
Geldim geldim bacım hayırlı sahurlar herkese
Kocimden fırçamı yedim geldim. Evet evet yanlış okumadınız bu sefer o fırçaladı Bırak şu teli de yemeeni ye diyo ben de ayıkmaya çalışıyorum tamam mı hıh dedim. Hadi ben didiyom gelcem inşallah uyumayın gı. bdv ye de gitmeyin anam ben yazmıyorum gitmiyorum
Nereye gı
Iyi geceler canım ben de kaccam