Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

ASSOSyal ASSOSyal gı sahur sonrası oylamasından bana bildirim geldi. Nevereste etkilemiş. Ben o bildirimi görünce bi heyecan yaptım🤣🤣🤣 dedim aha geldi proluk 🤣🤣 ama lakin teşekkür etmiş 🤣🤣

ASSOSyal ASSOSyal gı sahur sonrası oylamasından bana bildirim geldi. Nevereste etkilemiş. Ben o bildirimi görünce bi heyecan yaptım🤣🤣🤣 dedim aha geldi proluk 🤣🤣 ama lakin teşekkür etmiş 🤣🤣
Delü ya ,yarışma bitti ya bugün teşekkür mesajları geliyo😄 cumartesi de çorba başlayacak 🤩😍🤗 bak diyorum sana bayram tatlisina çalış seni kesinlikle bekliyorum, katılmayı sakın unutma lütfen 🤩😍🤗 konu açılır açılmaz hemen mesaj atarsin 🤩😍🤗

Kadın olunca sanki sadece b8z iş yapmak zorundayız gibi bi düşünce var ya ondan hep bunlar caniko 🤷‍♀️🤔🤦‍♀️
Kızlar sizleride namaz kılmak topigine eklemek isterim izniniz olursa :KK68:
Ayy şu ışınlanmayı bulamayanın🤪🤪🤣🤣

Olur olur dur bi çekeyim içime ohh miss 😍😍🥰🥰 senin namaz topiğini gördüm canım ne iyi düşünmüşün maşallah kaç kişiye vesile oluyorsun Allah razı olsun 🥰🥰
Karşılıklı biliyormusun onlarda bana vesile oluyor. bugün iki kişiyi etiketliyememisim bizi çıkardı mi dediler ,biri dut ağacı o kadar sevindimki etiket gelmeyince merak etmişler.sevilmek güzel şey 😍

Kızlar sizleride namaz kılmak topigine eklemek isterim izniniz olursa :KK68:

Karşılıklı biliyormusun onlarda bana vesile oluyor. bugün iki kişiyi etiketliyememisim bizi çıkardı mi dediler ,biri dut ağacı o kadar sevindimki etiket gelmeyince merak etmişler.sevilmek güzel şey 😍
Canım ben namaz kiliyorum burda lak lak yapicam diye geciktim 🤷‍♀️🤦‍♀️

X