Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Eşiyle tartışmış acaba bu yüzden mi 🤷‍♀️🤦‍♀️ cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek
Yaa görmedim onu ben😢
😇😇
Şimdi ben geldim sizler gidicisiniz dimiiii
Sanki, kısmen, olabilir, belki, bilemem.. 🤪🤪
Kızlar iyiyimmm🙏 eşim evde giremedim 🤷 biraz da kitap okudum bugün 120 sayfa kadar ☺️

Hayırlı sahurlar doyduk mu🤩
Ohh maşallah maşallah ne iyi etmişin
Doyduk doyduk çok şükür Rabbim olmayanlara daha çok versin🤲

cevizli tarcinli kek cevizli tarcinli kek canım yeni mi başladı bu mutsuzluğun. Yani pandemi dönemi herkes için zorlu bir süreç onun etkisi vardır bide çocuklardı evin işiydi derken kendini ihmal etmişindir. Seni ne mutlu eder, sana ne iyi gelir onları düşün ve en kısa zamanda uygulamaya başla. Evi günlük dört dörtlük yapmam lazım diye kendini şartlandırıp strese sokma. İnsanız hepimiz unutabiliriz canımız istemeyebilir. Bazen sadece kendimize vakit ayırmak isteyebiliriz bunlar gayet doğal. Öncelikle sen içinde bulunduğun durumu hallet. Günlük rutininde mutlaka kendini şimartmak olsun kendinle ilgilenmek olsun.. İnşallah Rabbim inşirah ferahlığı versin yüreğine💕💕
Çok sağol canım benim iyiki varsınız ben kendimi daha çözemedim bı bakıyorum çok mutluyum bı bakıyorum depresyondayım ama pandemiden dolayı değil zaten pandemiden öncede evdeydim şimdide pek bı fark yok bedenim değil ruhum yorgun

IMG_20210504_085236.jpg
Siz uyuyun ben işe geldim😑

X