- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Tüh yaaİzin belgesi almış
Üzülme balım biz napak bak ne gece ne gündüz ne byram hiç tatilimiz yokÇok üzüldüm ya vallah
Tamam inşallah geç kalmamBacım geç kalma buralarda ol
Kız sabah sabah uykumu açtın iyi mi
Benimde matematik iyi değildir
Artık cumartesi yasağındada giderizTüh yaaneyse gülüm sıkma canını
GördümKizlar bı konu var gördünüz mü sakın bdvye konu açmayın diye
Enazından evet neyse bir hafta sonra bayram tatili varÜzülme balım biz napak bak ne gece ne gündüz ne byram hiç tatilimiz yoken azından bi kaç gün dünlendin
Melis bence çok haklı bişey paylasiyosun duvarında hemen geliyorlar yok yazım kuralı yok imla hatası çok sinirim bozuluyor vallaGördüm
Var böyle çete gibi bir grup herşeye yetişiyorlar hepsi üşüşüyor hemen nasıl haberdar oluyorlarsa anlamadım bir bakmışsın o kafile hepsi orada ve ne kadar kötü yorum varsa onlardan çıkıyorMelis bence çok haklı bişey paylasiyosun duvarında hemen geliyorlar yok yazım kuralı yok imla hatası çok sinirim bozuluyor valla
Günaydınnnn güzeller
Yeni ordan geliyorumKizlar bı konu var gördünüz mü sakın bdvye konu açmayın diye
Hadi ya o kötü olmuş işte tek pazar çok zor oluyoArtık cumartesi yasağındada gideriz
Evet canımmYeni ordan geliyorum
Hadi ya o kötü olmuş işte tek pazar çok zor oluyo
Evlenip gidicem zaten şurfa 5 ay bile kalmadıYeni ordan geliyorum
Hadi ya o kötü olmuş işte tek pazar çok zor oluyo
Aynen canım burda herturlu insan var ilkokul terte iki üniversite bitirmişte insanlar la resmen dalga geçiyorlarVar böyle çete gibi bir grup herşeye yetişiyorlar hepsi üşüşüyor hemen nasıl haberdar oluyorlarsa anlamadım bir bakmışsın o kafile hepsi orada ve ne kadar kötü yorum varsa onlardan çıkıyor
Burada kuşlar ötmeye başladı beybim
Bende kaçıyorum gari hadi iyi uykular bebitolarımASSOSyal @zorunlunick
Kız bidecevizli tarcinli kek mi vardı bu kız da selam verip kaçıyor yav sonra beni niye özlemediniz
Ben sizden önce uyumuşum ya laa
Dün akşam üstü Banlandı