- 18 Kasım 2020
- 20.468
- 49.299
Aynen öyle bende o yüzden artık kolay kolay konulara yazmıyorumAynen canım burda herturlu insan var ilkokul terte iki üniversite bitirmişte insanlar la resmen dalga geçiyorlar
Oda mapus damlarına düştü demekDün akşam üstü Banlandı
Olabilir canımOda mapus damlarına düştü demeken son kocaso nişanlıyken bişeyler yapmış olan konuda gördüm ordanmı gtiti acabaa
Oyy anam o kadar az mı kaldı kızzEvlenip gidicem zaten şurfa 5 ay bile kalmadı
Fark ettikkkBen sizden önce uyumuşum ya laa
Bebeemmmcanimmm
Kesin kesinOlabilir canımbdv ye yazıyordu tutamadı kendini sanırım
Ne zaman gelecek ki C Capanin Gururu Teyom bilir kız doğru teo yu mu etikeledimOlabilir canımbdv ye yazıyordu tutamadı kendini sanırım
İyim canım bulaşık makinesini boşaltmaya gelmiştim ama yıkamamışım kiiSizlsr nasılsınız kızlarr
Mayısın 3 bu gün canım ben Ekimin ilk günü çıkarım işten düğüne 2 hafta kalır o arada evde geçirdim zamanıOyy anam o kadar az mı kaldı kızzinşallah bundan daha güzel bir işin olur bebeemm
Fark ettikkk
Bebeemmm
Şapşik sniİyim canım bulaşık makinesini boşaltmaya gelmiştim ama yıkamamışım kiiyani ikinci yıkamasını yapmamışım
Ben iyi olmaya çalışıyorumSizlsr nasılsınız kızlarr
Iyiyim kuzum şükür sen nasılsınHelloooooo bebeğim nasılsın
Bende de oluyodu bazenİyim canım bulaşık makinesini boşaltmaya gelmiştim ama yıkamamışım kiiyani ikinci yıkamasını yapmamışım
Bi sıkıntın yok inşallah canımBen iyi olmaya çalışıyorum
Oyy anam o kadar az mı kaldı kızzinşallah bundan daha güzel bir işin olur bebeemm
Fark ettikkk
Bebeemmm
Ne çıkarım asom yaaa nasıl moralim bozuldu tühhhIyiyim kuzum şükür sen nasılsınbugünün tadını çıkar
Yok canım evde çalışıyordum ofise geçicezBende de oluyodu bazendeterjanı almıyomuş bi bakuyodum yıkanmamış gibi bulaşıklAr
Bi sıkıntın yok inşallah canım
Canım nasıl ikinci yıkama iki defa mi calistiriyonİyim canım bulaşık makinesini boşaltmaya gelmiştim ama yıkamamışım kiiyani ikinci yıkamasını yapmamışım
Allah yardımcın olsun canım yaz gelince hiç iş çekilmiyoYok canım evde çalışıyordum ofise geçicez
Üzme tatlı canını bebeğim bayramda bayram yaparsınNe çıkarım asom yaaa nasıl moralim bozuldu tühhhneyse bayram yakın allahtan