- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Anaa kim ki onlarŞuan 13 kişi burdayiz
Hu huu buyurun gelin sohbetimize ben göremiyorum ama tanışırız
Ayy böyle de asılmış gibi oldum kızlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaa kim ki onlarŞuan 13 kişi burdayiz
Aynen bak bunları inceleyerek insanların ne düşündüğünü nasıl yaptığını görmek bile yetiyo ,hepsinden bişey aliyorsun eski yarisma resimlerinede bakabilirsin bebekimBakalım bu çorbalar nası olacak nası fikirler gelecek
Alla allaŞuan 13 kişi burdayiz
Aynı bennnÇok stres olurum ben
Sunumda yapamam hiç
Yarisamam ben
Kimse seni tanımıyor ki ama canım sunum var sadece resim varÇok stres olurum ben
Sunumda yapamam hiç
Yarisamam ben
En güzel sen yapacaksınAynı bennn
Ama ASSOSyal im sayesinde yeniyorum kız heves yaptım bakalım. Gerçi konusu açıldıkça kalbim pıtlıyo da geçecek oda geçecek
Bizi okuyorlarAlla alla
YAzmadigi topikte ne işi var ki acaba
Aynen orayı bi keşfe çıkcam bakalımAynen bak bunları inceleyerek insanların ne düşündüğünü nasıl yaptığını görmek bile yetiyo ,hepsinden bişey aliyorsun eski yarisma resimlerinede bakabilirsin bebekim
Bizi okuyorlar
Hahah kim kızz yok anam belki 3 5 sene sonra iyice şu sunum işini çözersemEn güzel sen yapacaksın
Sonra hiç bir yarismayu elinden kurtaramicaz
Hi hiii meşhır olduk çıktırmaBizi okuyorlar
Bak bugün yrni katagori açılana kadsr bende öyleydim acaba ne gelecek diye merak ediyorsun o an hemen düşünmen gerekiyor tarif alman gerekiyor. Hele bide kazansan var yaa sen o zaman gör hevesi emeğinin karşılığını almak çok güzelAynı bennn
Ama ASSOSyal im sayesinde yeniyorum kız heves yaptım bakalım. Gerçi konusu açıldıkça kalbim pıtlıyo da geçecek oda geçecek
Roman ansiklopedi makale hikayekitap gibi kizlariz çünkülerceeee
Bir kaç ay veriyorum sadece sana beybitomHahah kim kızz yok anam belki 3 5 sene sonra iyice şu sunum işini çözersem
Hi hiii meşhır olduk çıktırma
Hah işte orda patlak verebilirm birden konu açılınca heyecan yaparım yemek bulamazsam ya peki öyle bir durumda neveresteye sorsak. Desek ki ne yapcam bulamadım. Öneri sunuyor mu yoksa herkes kendi bulmak zorunda mıBak bugün yrni katagori açılana kadsr bende öyleydim acaba ne gelecek diye merak ediyorsun o an hemen düşünmen gerekiyor tarif alman gerekiyor. Hele bide kazansan var yaa sen o zaman gör hevesi emeğinin karşılığını almak çok güzel
Kesinlikle çok yardımcı oluyo,konu açılıyo sen hemen yazıyorsun ben katılacağım ama fikir yok diye o sana birsürü seçenek sunuyo, sen hangisini istersen onu aliyorsun tabiki soracaksın bebeğimHah işte orda patlak verebilirm birden konu açılınca heyecan yaparım yemek bulamazsam ya peki öyle bir durumda neveresteye sorsak. Desek ki ne yapcam bulamadım. Öneri sunuyor mu yoksa herkes kendi bulmak zorunda mı
Çok soruyorum hakkını helal et
Aa bu süpermiş zaten tarife karar verdikten sonra bi şekilde yapılır sunumu da orda baka baka geliştiririm herhaldeKesinlikle çok yardımcı oluyo,konu açılıyo sen hemen yazıyorsun ben katılacağım ama fikir yok diye o sana birsürü seçenek sunuyo, sen hangisini istersen onu aliyorsun tabiki soracaksın bebeğim
Ben nevoşu sorularımla darliyorum sen düşün artık tarifi alınca kolay sonra hep araştırma zaten bebeğim senin hayal gücüne kalmışAa bu süpermiş zaten tarife karar verdikten sonra bi şekilde yapılır sunumu da orda baka baka geliştiririm herhalde
bebeklinick napıyon bacım niye yazmıyon
Bulaşık makinesini boşalttım biyandanAa bu süpermiş zaten tarife karar verdikten sonra bi şekilde yapılır sunumu da orda baka baka geliştiririm herhalde
bebeklinick napıyon bacım niye yazmıyon
Benim hayal gücüm mü eyvah eyvahBen nevoşu sorularımla darliyorum sen düşün artık tarifi alınca kolay sonra hep araştırma zaten bebeğim senin hayal gücüne kalmış
Kolay gelsin beybim. Ayy sabah oldu ya gıBulaşık makinesini boşalttım biyandan