Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Nassınız yiirumlar🤨
İyiyiz kuzum Hoşgeldinn 😍😍
Allah kimseyi karanlıkta bırakmasın bebegim 🙏

Bu adamın sana ne garezi var 🤷‍♀️😅
Amin canım
Var var evet🤣🤣 sağ salim atlatırız inşallah ramazanı🤣🤣
Kızlar Sahur hazirliyoeummmm kendime.durun geldim
Afiyet olsun kuzum suyumu içtim namazı kıldım uzandım bitti benimki🤣
Sağlık olsun kuzu iyilik olsun, bizide unutma🤩😍🤗 bu yarışmada ben yokum🤷‍♀️ yarışmanın sonuçu neredeyse belli oldu zaten,ins proluk getirir canım 🤗 iki hafta sonra pınar yarışması bitiyor proluklar verilir 🤩😍
Yaa ayy bi heyecan yaptım ben her hafta belli oluyor sanıyordum hadi bakalım şans bize vuracak mı çok heyecanlı ya böyle beklemesi😍😍

Amin canım

Yaa ayy bi heyecan yaptım ben her hafta belli oluyor sanıyordum hadi bakalım şans bize vuracak mı çok heyecanlı ya böyle beklemesi😍😍
Allah kabul etsin kurabiyem

ASSOSyal ASSOSyal Allah kabul etsin sekerim soğan suyumu içiyorum şuan .
İki dakikam var son😑

Amin canım

Sen bide katılınca gör 🤪😅 her gelen oyu sayıyorsun😄

Balım sona soğan suyunu bırakmasaydın şimdi ağzında sası sası bi tat kalırsa
Şifalar olsun inşallah 🥰
Tadını çok seviyorum kuzum 🙏🙏🙏 ama yine de yarım bardak kadar normal su diktim kafama hemen üstüne, çok tsekkur ederim uyarın için😇

Sen heyecan yaparsin ya hadi inş 😄 uzun süre gelmez pasta börek bence o yüzden sen araştırmalara başla ödevini çalış bari beybi 🤩😍🤗
Yaa neden gelmez kız😢 oysa ben daha yeni keşfetmiştim bu yarışma bölümünü 🤣 bir ara kurabiyeler vardı. Millet durumda kurabiye diyip duruyor. Bende diyorum ne kurabiyesi kk nın bi yerinde kurabiyeli bir konu mu var 🤣🤣🙈 hiç bakmamıştım o bölümlere

Yaa neden gelmez kız😢 oysa ben daha yeni keşfetmiştim bu yarışma bölümünü 🤣 bir ara kurabiyeler vardı. Millet durumda kurabiye diyip duruyor. Bende diyorum ne kurabiyesi kk nın bi yerinde kurabiyeli bir konu mu var 🤣🤣🙈 hiç bakmamıştım o bölümlere
Deli ya 😅 kurabiye yarışmasında bende vardım 😄 şimdi sponsor yarışmaları haftalık oluyo, bir haftada sonuçlanıyor. Kk da düzenlendiğinde bir ay suresi oluyo başvuru ve yapma paylaşma sonuç. O yüzden uzuyo. Pınar mayısta bitiyo yeni kk yarışması haziranda başlar temmuza kadar sürer. O da yüksek ihtimal farklılık için pasta börek olmaz🤷‍♀️

Ya çok güldüm yaaa

X