- 28 Haziran 2011
- 59.175
- 149.349
Ezan okundu❤Yetistiremiyordum az kalsın.
25 dakika kaldı .
Yerim artık rahatca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ezan okundu❤Yetistiremiyordum az kalsın.
25 dakika kaldı .
Yerim artık rahatca
❤Yok aklıma geliyorsunuz inşallah
İyiyiz kuzum HoşgeldinnNassınız yiirumlar
Amin canımAllah kimseyi karanlıkta bırakmasın bebegim ❤
Bu adamın sana ne garezi var
Afiyet olsun kuzum suyumu içtim namazı kıldım uzandım bitti benimkiKızlar Sahur hazirliyoeummmm kendime.durun geldim
Yaa ayy bi heyecan yaptım ben her hafta belli oluyor sanıyordum hadi bakalım şans bize vuracak mı çok heyecanlı ya böyle beklemesiSağlık olsun kuzu iyilik olsun, bizide unutma bu yarışmada ben yokum yarışmanın sonuçu neredeyse belli oldu zaten,ins proluk getirir canım iki hafta sonra pınar yarışması bitiyor proluklar verilir
Allah kabul etsin kurabiyemİyiyiz kuzum Hoşgeldinn
Amin canım
Var var evet sağ salim atlatırız inşallah ramazanı
Afiyet olsun kuzum suyumu içtim namazı kıldım uzandım bitti benimki
Yaa ayy bi heyecan yaptım ben her hafta belli oluyor sanıyordum hadi bakalım şans bize vuracak mı çok heyecanlı ya böyle beklemesi
Sen bide katılınca gör her gelen oyu sayıyorsunİyiyiz kuzum Hoşgeldinn
Amin canım
Var var evet sağ salim atlatırız inşallah ramazanı
Afiyet olsun kuzum suyumu içtim namazı kıldım uzandım bitti benimki
Yaa ayy bi heyecan yaptım ben her hafta belli oluyor sanıyordum hadi bakalım şans bize vuracak mı çok heyecanlı ya böyle beklemesi
Sifa olsun balım inş ❤Allah kabul etsin kurabiyem
ASSOSyal Allah kabul etsin sekerim soğan suyumu içiyorum şuan .
İki dakikam var son
Balım sona soğan suyunu bırakmasaydın şimdi ağzında sası sası bi tat kalırsaAllah kabul etsin kurabiyem
ASSOSyal Allah kabul etsin sekerim soğan suyumu içiyorum şuan .
İki dakikam var son
Pasta börek konusu çıkınca bi bakcam bakalımSen bide katılınca gör her gelen oyu sayıyorsun
Allah seni ne etmeye
Tadını çok seviyorum kuzum ama yine de yarım bardak kadar normal su diktim kafama hemen üstüne, çok tsekkur ederim uyarın içinBalım sona soğan suyunu bırakmasaydın şimdi ağzında sası sası bi tat kalırsa
Şifalar olsun inşallah
Benimde aklima ilk o gelsi yaaa o tatBalım sona soğan suyunu bırakmasaydın şimdi ağzında sası sası bi tat kalırsa
Şifalar olsun inşallah
Sen heyecan yaparsin ya hadi inş uzun süre gelmez pasta börek bence o yüzden sen araştırmalara başla ödevini çalış bari beybiPasta börek konusu çıkınca bi bakcam bakalım
Hahah bide kalsalar gözü dışarıda hemen
Fingirdek makarnaHahah bide kalsalar gözü dışarıda hemen
Yaa neden gelmez kız oysa ben daha yeni keşfetmiştim bu yarışma bölümünü bir ara kurabiyeler vardı. Millet durumda kurabiye diyip duruyor. Bende diyorum ne kurabiyesi kk nın bi yerinde kurabiyeli bir konu mu var hiç bakmamıştım o bölümlereSen heyecan yaparsin ya hadi inş uzun süre gelmez pasta börek bence o yüzden sen araştırmalara başla ödevini çalış bari beybi
Hahah bide kalsalar gözü dışarıda hemen
Benim katıların pek gözü dışarda olmuyor ama sıvıyi boşa tüketiyorum sanırım .Fingirdek makarna
Deli ya kurabiye yarışmasında bende vardım şimdi sponsor yarışmaları haftalık oluyo, bir haftada sonuçlanıyor. Kk da düzenlendiğinde bir ay suresi oluyo başvuru ve yapma paylaşma sonuç. O yüzden uzuyo. Pınar mayısta bitiyo yeni kk yarışması haziranda başlar temmuza kadar sürer. O da yüksek ihtimal farklılık için pasta börek olmazYaa neden gelmez kız oysa ben daha yeni keşfetmiştim bu yarışma bölümünü bir ara kurabiyeler vardı. Millet durumda kurabiye diyip duruyor. Bende diyorum ne kurabiyesi kk nın bi yerinde kurabiyeli bir konu mu var hiç bakmamıştım o bölümlere
Şuan ki o doluluk hissiyatını sevmiyorum hiçBenim katıların pek gözü dışarda olmuyor ama sıvıyi boşa tüketiyorum sanırım .
1 saate bişey kalmıyor
Ya çok güldüm yaaaYaa neden gelmez kız oysa ben daha yeni keşfetmiştim bu yarışma bölümünü bir ara kurabiyeler vardı. Millet durumda kurabiye diyip duruyor. Bende diyorum ne kurabiyesi kk nın bi yerinde kurabiyeli bir konu mu var hiç bakmamıştım o bölümlere