- 18 Kasım 2020
- 20.468
- 49.299
Allah razı olsun bitanem senden seni de incitmesinAh be güzelim rabbim hiç.incitmesin seni
Caniiiiimmmmm
Canim yemek yedim bi ağırlık çöktü, fena halsizimNe yapıyorsun
Ne zaman başladın canım ilacaCanim yemek yedim bi ağırlık çöktü, fena halsizimsen napiyon ilaç içiyorum ya birden mi düşürdü acaba şekeri
Afiyet şifalar olsun inşallahezanimiz yeni okunduşuan yiyorum
27 nisanNe zaman başladın canım ilaca
Biri kız biri erkek demişti doktoru ama geçen gittiğinde belli değilmiş kız erkekte olabilirmiş bakalım haftaya kesinleşecek herhaldeCinsiyet ler bellimi Allah bagışlasın yaaAllah yardımcın olsun güzelim çok zor ben bir tane doğurana kadar nasıl zorlandım
Olabilir benim başım dönüyor ayaklarım fena ağrıyor uyusam iyi olacak en iyisiCanim yemek yedim bi ağırlık çöktü, fena halsizimsen napiyon ilaç içiyorum ya birden mi düşürdü acaba şekeri
Artık etkisini göstermeye başlamıştır. Ne kullanıyorsun bana bi ada glifor vermişti kadın doğumcu27 nisan
Bende anlamadımKız lari nere gitti niye gitti
Oy maşşallah diyelimBiri kız biri erkek demişti doktoru ama geçen gittiğinde belli değilmiş kız erkekte olabilirmiş bakalım haftaya kesinleşecek herhalde
Glucophage canımArtık etkisini göstermeye başlamıştır. Ne kullanıyorsun bana bi ada glifor vermişti kadın doğumcu
Banlandi mi noldu çanım
İzmir EmmaBenim yerime de götür.
İstanbul'da misin baska yerde mi?
Balik ekmek deyince...
Napim valla midemi suyla doldurdum da hareket güçlüğü yaşıyorumOy maşşallah diyelimsen napysun canım
Hee duymadım onu gülüm şifa olsun inşallahGlucophage canım
He ya banlanmışBanlandi mi noldu çanım
O konu çok kişiyi banlatmisNapim valla midemi suyla doldurdum da hareket güçlüğü yaşıyorum
Hee duymadım onu gülüm şifa olsun inşallah
He ya banlanmışsanırım kocasının youtube de videolarını gören kadının konusunda gitti
Sağol kuzucumNapim valla midemi suyla doldurdum da hareket güçlüğü yaşıyorum
Hee duymadım onu gülüm şifa olsun inşallah
He ya banlanmışsanırım kocasının youtube de videolarını gören kadının konusunda gitti