- 17 Ocak 2020
- 27.246
- 39.332
Rabbim hepimizi dualarda buluştursun canımOkudum Allah kabul etsingoruyomusun hiç tanımadığı biriyle tanışmış gibi oldu Allah dua edenlerimizi artırsın
İkiz hamileyim ya kuzumSen ikiz annesi misin Mother of twins yazmışsın
Ahhh o çocukların analarına babalarına edecek iki çift lafım var ama rabbim alsın o masumların hakkınıYa sinirim bozuldu su cocukalrin yaptıklarına bakar mısınız ya.
Kediyi sıkıştırıp hiirpaliyorlar öldürmeye çalışıyorlar beceremiyorlar üstüne kütük atıyorlar.
Gidiyorlar
Sabah geliyorlar bide ölmüş mü diye kontrole.
Kedicik yavrum benim ya onları görünce
bence korkuyla oradan kaçmaya çalışırken kapıya sıkıştırıyorlar
Ben anlayamıyorumacaba yakalanmislar mıdır
Yaaasen ikiz annesi mi olacaksınRabbim hepimizi dualarda buluştursun canımduaların gücü vesile oldukları inanılmaz gerçekten
İkiz hamileyim ya kuzumyüzüklerin efendisi gibi olmuş
Anne baba napsinAhhh o çocukların analarına babalarına edecek iki çift lafım var ama rabbim alsın o masumların hakkını
Nasipse inşallah kuzucumYaaasen ikiz annesi mi olacaksın
Yerim ya yerim .
Cinsiyetini ogrendiniz mi
Anne baba napsinsanmıyorum ki onların suçu .
Arkadaşa uymak bence
Tek yumurta ikizleriyse ikisi aynı cinsiyet oluyormuşNasipse inşallah kuzucumbiri kesin erkek diğeri şaibeli önce kız dedi dr sonra pipisi çıktı filan artık bayramdan sonraya kaldı
Ay balık ekmekcim kapali heralde
Açmıyor telefonu
Başka balıkçıyla aldatcam artık kendi balikcimiyapacak bsey yok
Bakalım attan inip essege mi binmiş Olcam unicorna mi
Yanına turşu ve salata koymamış
Nerde olmuş bu yaYa sinirim bozuldu su cocukalrin yaptıklarına bakar mısınız ya.
Kediyi sıkıştırıp hiirpaliyorlar öldürmeye çalışıyorlar beceremiyorlar üstüne kütük atıyorlar.
Gidiyorlar
Sabah geliyorlar bide ölmüş mü diye kontrole.
Kedicik yavrum benim ya onları görünce
bence korkuyla oradan kaçmaya çalışırken kapıya sıkıştırıyorlar
Ben anlayamıyorumacaba yakalanmislar mıdır
Benimkiler çift yumurta canımTek yumurta ikizleriyse ikisi aynı cinsiyet oluyormuş
Yani ablamın doktoru öyle demişti Ne kadar doğru bilemiyorum
huzurlu sakin kolay bebekler olsunlar insallah
Ay yazık demiNerde olmuş bu yaAllahım şu hayvanlar ne çok çekti ya ben şu tavşanı izlediğimde etkisinden baya bi çıkamadım. Hiç bilmiyordum öyle deneyler yapıldığını
İzmir Hatay sokagindaNerde olmuş bu yaAllahım şu hayvanlar ne çok çekti ya ben şu tavşanı izlediğimde etkisinden baya bi çıkamadım. Hiç bilmiyordum öyle deneyler yapıldığını
Benimkiler çift yumurta canımfarklı olabilir ama senin bilgin doğru tek yumurta olunca aynı cins oluyor
Ay yazık demi
O reklam sahiden çok etkiledi
Nasıl güzel düşünmüş yapan .
Bende bilmiyordum hayvanın her yerini kullandiklarini.
Hiç öyle hayal etmemistim
ezanimiz yeni okundu
Sen yedin mi balık ekmeğini
Afiyet olsun canımezanimiz yeni okunduşuan yiyorum
Benim yerime de götür.ezanimiz yeni okunduşuan yiyorum
Cinsiyet ler bellimi Allah bagışlasın yaaRabbim hepimizi dualarda buluştursun canımduaların gücü vesile oldukları inanılmaz gerçekten
İkiz hamileyim ya kuzumyüzüklerin efendisi gibi olmuş
Ahhh o çocukların analarına babalarına edecek iki çift lafım var ama rabbim alsın o masumların hakkını
HellooooooooHulooooooooouuuuuuu