- 18 Kasım 2020
- 20.468
- 49.299
Ne yapıyorsun nurumHello minnos
Çok yorgunum anam ağladı bu gün sen ne yapıyorsunNabersiniz kır çiçeklerimm
2 dk da nereye gitti hemen
Anladım vallah2 dk da nereye gitti hemen
Ben de senden farksızım kızları uyutuyom. Naptın ki bugünÇok yorgunum anam ağladı bu gün sen ne yapıyorsun
Bizimkiler oruçtu hiçbirşeye karıştırmam herşeyi ben yaptım 4 tane bebeye baktımBen de senden farksızım kızları uyutuyom. Naptın ki bugün
İyiyim uzanıyorum yorulmuşum sen napiyosun?Ne yapıyorsun nurum
Kız sizde bebe mi var kiBizimkiler oruçtu hiçbirşeye karıştırmam herşeyi ben yaptım 4 tane bebeye baktım
Bende aynı ayaklarım sızlıyor yaİyiyim uzanıyorum yorulmuşum sen napiyosun?
Annem 3üçüzlere bakıyor canım bakıcısı onların 1 de komşunun başı çok ağrıyordu oğlu uyutmamaıl 2 gündür dedim getir bakayım birkaç saat sen uyuKız sizde bebe mi var ki
Sen ne iyi bi insansın minnoşum yaaAnnem 3üçüzlere bakıyor canım bakıcısı onların 1 de komşunun başı çok ağrıyordu oğlu uyutmamaıl 2 gündür dedim getir bakayım birkaç saat sen uyu
Kiz sen kanatsız bir melek misin yoksa?Annem 3üçüzlere bakıyor canım bakıcısı onların 1 de komşunun başı çok ağrıyordu oğlu uyutmamaıl 2 gündür dedim getir bakayım birkaç saat sen uyu
Rabbim seninde güzel kalbinden razı olsun keşke komşu olsaydık canım bak bu çocuğuna baktığım konşumuda pek sevmem ama oğlu çok tatlı maşallah çok dedikodu yapıyor ondan sevmiyorum bana karşı birşeyin ide görmedim de anne sonuçta uykusuz kalmasınSen ne iyi bi insansın minnoşum yaaya biz seninle neden komşu değiliz allah senin o güzel kalbinden razı olsun
Kız milleti geç anam bacım demeyo kaldı ki komşuKiz sen kanatsız bir melek misin yoksa?
Ben birine desem cocuklar beni uyutmadı 2 gündür
Millet sağa sola bakar bir kuş mu uçtu sanki havadan der dururlar
Ah be güzelim rabbim hiç.incitmesin seniRabbim seninde güzel kalbinden razı olsun keşke komşu olsaydık canım bak bu çocuğuna baktığım konşumuda pek sevmem ama oğlu çok tatlı maşallah çok dedikodu yapıyor ondan sevmiyorum bana karşı birşeyin ide görmedim de anne sonuçta uykusuz kalmasın
YaaaaKiz sen kanatsız bir melek misin yoksa?
Ben birine desem cocuklar beni uyutmadı 2 gündür
Millet sağa sola bakar bir kuş mu uçtu sanki havadan der dururlar
Ben evdeyken hep söylerim alırım uyuturum annesinden uyumaz inat eder bana getirir uyuturumKız milleti geç anam bacım demeyo kaldı ki komşu