Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Kızlar o tarifi nası alıyorsunuz ben şunu yapcam mı diyorsunuz Minnosprenses ASSOSyal bide çorba ile labne ne alaka inşallah çorbaya da labne eklememiz gerekmeyecek
Canım nevreste var ya ona mesaj atıyorsun. Ben şu tarifi yapmak istiyorum diye, yada o sana öneri sunuyor. Karar veriyorsunuz beraber. Evet labne konacak corbaya oluyo oluyo güzel oluyo birde güzel bir sunum yaptin mı gelsin birincilik

Tam olarak öyle herhangi bir çorba ve labne ekliceksin nevreste ye yaz canım
Evet şimdi açıklamalara yazmış nalin için gördüm. Ama ben bilmiyorum ki hiç öyle tarif. Yayla çorbasını bile geçenlerde ilk defa yaptım ayy bide utanırım yaa yok yok çorbayı es geçelim

Kız

Mesela domates çorbası olur hani ona krema konuyor onun yerine labne koyarsın
Şuan kalp atışlarımın şekli şemali değişti valla bak yok anam ben yapamam ayy çok heyecanlandım
Havalar iyi mi orada burası iyi gibi kuşları yıkadım işte daha ne var ne yok annen nasıl köfteler pişti mi

Ahahahah yuvalama yı bayram sabahı yicez canım havada baya ısındı artık sıcak devam edri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…