- 18 Kasım 2020
- 20.468
- 49.299
Ben aldım tarifimi canımKızlar çorba yarışması var katılsanıza
Ya bu kızları da ikna etmeye çalışıyorum minnosumBen aldım tarifimi canım
Zor bunlar zor ikna olurYa bu kızları da ikna etmeye çalışıyorum minnosumellerine sağlık ❤
Tam olarak öyle herhangi bir çorba ve labne ekliceksinKızlar o tarifi nası alıyorsunuz ben şunu yapcam mı diyorsunuzMinnosprenses ASSOSyal bide çorba ile labne ne alaka inşallah çorbaya da labne eklememiz gerekmeyecek
Canım nevreste var ya ona mesaj atıyorsun. Ben şu tarifi yapmak istiyorum diye, yada o sana öneri sunuyor. Karar veriyorsunuz beraber. Evet labne konacak corbayaKızlar o tarifi nası alıyorsunuz ben şunu yapcam mı diyorsunuzMinnosprenses ASSOSyal bide çorba ile labne ne alaka inşallah çorbaya da labne eklememiz gerekmeyecek
Tam olarak öyle herhangi bir çorba ve labne ekliceksinnevreste ye yaz canım
Evet şimdi açıklamalara yazmış nalin için gördüm. Ama ben bilmiyorum ki hiç öyle tarif. Yayla çorbasını bile geçenlerde ilk defa yaptımCanım nevreste var ya ona mesaj atıyorsun. Ben şu tarifi yapmak istiyorum diye, yada o sana öneri sunuyor. Karar veriyorsunuz beraber. Evet labne konacak corbayaoluyo oluyo güzel oluyo birde güzel bir sunum yaptin mı gelsin birincilik ❤
Kız kendi resmini koy demedik, çorba resmi cekip konu açıyorsunEvet şimdi açıklamalara yazmış nalin için gördüm. Ama ben bilmiyorum ki hiç öyle tarif. Yayla çorbasını bile geçenlerde ilk defa yaptımayy bide utanırım yaa yok yok çorbayı es geçelim
Ikinciyede yaparsın tabi almadilarsaEvet şimdi açıklamalara yazmış nalin için gördüm. Ama ben bilmiyorum ki hiç öyle tarif. Yayla çorbasını bile geçenlerde ilk defa yaptımayy bide utanırım yaa yok yok çorbayı es geçelim
Mesela domates çorbası olur hani ona krema konuyor onun yerine labne koyarsınEvet şimdi açıklamalara yazmış nalin için gördüm. Ama ben bilmiyorum ki hiç öyle tarif. Yayla çorbasını bile geçenlerde ilk defa yaptımayy bide utanırım yaa yok yok çorbayı es geçelim
Utanirim diyo yaa catlak utanirim diyo deli bu kizKız
Mesela domates çorbası olur hani ona krema konuyor onun yerine labne koyarsın
Olsun utanırımKız kendi resmini koy demedik, çorba resmi cekip konu açıyorsunallah seni
Neyi almadılarsaIkinciyede yaparsın tabi almadilarsa
Şuan kalp atışlarımın şekli şemali değişti valla bak yok anam ben yapamam ayy çok heyecanlandımKız
Mesela domates çorbası olur hani ona krema konuyor onun yerine labne koyarsın
Yayla çorbası dedin ya, eğer biri tarifi aldıysa şuan sen yapamazsınOlsun utanırım
Neyi almadılarsa
Valla bu kız deliŞuan kalp atışlarımın şekli şemali değişti valla bak yok anam ben yapamam ayy çok heyecanlandım
Havalar iyi mi orada burası iyi gibi kuşları yıkadım işte daha ne var ne yok annen nasıl köfteler pişti mi
Hunisiz deliValla bu kız deli
GörüşürüzcanımHunisiz delineyse şarjım çok az gidim onu takayım bide şu kuşlar kendini kurutmuş mu ona bakayım
Bende il tarif alırken çekinmiştim ama artık alıştımUtanirim diyo yaa catlak utanirim diyo deli bu kiz
Ahahahah yuvalama yı bayram sabahı yicez canımŞuan kalp atışlarımın şekli şemali değişti valla bak yok anam ben yapamam ayy çok heyecanlandım
Havalar iyi mi orada burası iyi gibi kuşları yıkadım işte daha ne var ne yok annen nasıl köfteler pişti mi