- 18 Kasım 2020
- 20.468
- 49.299
Heyecan yaptıHunisiz delineyse şarjım çok az gidim onu takayım bide şu kuşlar kendini kurutmuş mu ona bakayım
Teklif var ısrar yokGörüşürüzcanım❤
O kadar olur canımBende il tarif alırken çekinmiştim ama artık alıştım
Alışkanlık yaptıO kadar olur canımo bendede oldu
Sehir icinde baska bir mahalleye.Nereye tasinacaksiniz?
Birinci oldunÖğreniyorum
Çok şükür canım ama ınş kk yarışmalarında da bir gün birinci olurumBirinci oldun
İnşAllah canım benimÇok şükür canım ama ınş kk yarışmalarında da bir gün birinci olurumminnosum benim sende olacaksın ❤
Aah canım aahGözlerimiz yollarda seni bekler dururuz
Allah eline koluna bedenine güç kuvvet versin, aklına, yüreğine, ağzına da güç kuvvet sağlık versin, mâşâallah sana.Aah canım aahgaynanamın oğlu içli.küfte istedi 12 den 3 e kadar onunla çabaladım zeytinim durmadı arada onunla savaştım. Köfteyi bitirdim namaz kıldım cüz sürdüm kızlara yemek yedirdim çamaşır serecem ikindiyi kılacam çorba koyacam bittmiiiiiiiiiiiiiyyyy öldüm yav hiç halım kalmadı allah affetsin cüzü zor sürdüm
Amin sağol canımAllah eline koluna bedenine güç kuvvet versin, aklına, yüreğine, ağzına da güç kuvvet sağlık versin, mâşâallah sana.
Off canım çok iş, allah kolaylık versin inşAah canım aahgaynanamın oğlu içli.küfte istedi 12 den 3 e kadar onunla çabaladım zeytinim durmadı arada onunla savaştım. Köfteyi bitirdim namaz kıldım cüz sürdüm kızlara yemek yedirdim çamaşır serecem ikindiyi kılacam çorba koyacam bittmiiiiiiiiiiiiiyyyy öldüm yav hiç halım kalmadı allah affetsin cüzü zor sürdüm
Amin sağol canımOff canım çok iş, allah kolaylık versin inş❤
Hey maşallah kuzum Allah kolaylık versinAah canım aahgaynanamın oğlu içli.küfte istedi 12 den 3 e kadar onunla çabaladım zeytinim durmadı arada onunla savaştım. Köfteyi bitirdim namaz kıldım cüz sürdüm kızlara yemek yedirdim çamaşır serecem ikindiyi kılacam çorba koyacam bittmiiiiiiiiiiiiiyyyy öldüm yav hiç halım kalmadı allah affetsin cüzü zor sürdüm