- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Kız ne ara yaptın benimki fırında
Hani bilmiyodun yapmayo
Valla siz soylediniz aklıma düştü hemen yaptım eşim seviyorKız ne ara yaptın benimki fırında
Tarif verdin ya canım dediğin gibi yaptımHani bilmiyodun yapmayoşifa olsun çok güzel görünüyo
Vay beee hızlısınValla siz soylediniz aklıma düştü hemen yaptım eşim seviyor
2 tane mi yaptın tek nasıl yetsin sizrValla siz soylediniz aklıma düştü hemen yaptım eşim seviyor
La doğru söyle hazır mı aldınızValla siz soylediniz aklıma düştü hemen yaptım eşim seviyor
Yok altı tane canım öbürleri firindaydı üstü kizariyordu iki tane kayinpederime götürecem o çok seviyor dört tane bize yeter2 tane mi yaptın tek nasıl yetsin sizr
Maşallah hızlısın benimkiler fırınds
Yok canım inanmıyo muyum şifa olsun. Elektrikli ocakta mı pişiyo et kız çok çekmez mi elektriği
Çok teşekkür ederim canım bilmem bazen kullanıyorum valla ama kaldırırım şimdiYok canım inanmıyo muyum şifa olsun. Elektrikli ocakta mı pişiyo et kız çok çekmez mi elektriği
Yok canım sen bilirsin benim ki bi öneri.sadeceÇok teşekkür ederim canım bilmem bazen kullanıyorum valla ama kaldırırım şimdi
Benimki hala fırındaEki Görüntüle 2838798
Canım tepsinin içine sıcak su koydun muBenimki hala fırındaEki Görüntüle 2838798
Üstemi koyim öndekiler kızarmışta benim tarafımda azıcık kızarmışMinnoş en üste koy öyle kızarmaz
Geç kızarır en üste koyÜstemi koyim öndekiler kızarmışta benim tarafımda azıcık kızarmış