- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
Neden gerildinAslında baktım da çok sıradan bir kazakmış boşa kasmışım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden gerildinAslında baktım da çok sıradan bir kazakmış boşa kasmışım
Kalın ya ondan herhalde yoksa göbek küçükAnnem de diyor ki bugün "Bunu giyince 6 aylık gibi olmuşsun." Sağolsun moral kaynağım.
Benim yerime de yiyecektin ve ben tüm tencereyi yemek istiyorum. O yüzden şimdi git ve ne kadar kaldıysa hepsini yeYedim bir kase diyet bırakmadım
Kalanı sabah yicemBenim yerime de yiyecektin ve ben tüm tencereyi yemek istiyorum. O yüzden şimdi git ve ne kadar kaldıysa hepsini ye
Aslında henüz göbek yok. Sadece önceden karnımı içine çekebiliyordum şimdi çekemiyorum.Kalın ya ondan herhalde yoksa göbek küçük
Sen baya zsyıfsında benceAslında henüz göbek yok. Sadece önceden karnımı içine çekebiliyordum şimdi çekemiyorum.
Tencere bitsin amaKalanı sabah yicem
50 kiloyum. Bu ay başında 48 kiloydum biraz kilo aldım.Sen baya zsyıfsında bence
Güneş var annesi kilo alırsın normal50 kiloyum. Bu ay başında 48 kiloydum biraz kilo aldım.
Peki peki seni mı kırıcsm yerim hepsiniTencere bitsin ama
Aslında zaten biraz kilo almam gerekiyordu çünkü sağlıksız bir kilodaydım.Güneş var annesi kilo alırsın normal
Komşun olmak isterdimPeki peki seni mı kırıcsm yerim hepsini
Aferin çekirge. Bunu yaparsan birayı affedebilirim.Peki peki seni mı kırıcsm yerim hepsini
Tamamdır üstadımAferin çekirge. Bunu yaparsan birayı affedebilirim.
Sen nerde yaşıyorsun canımKomşun olmak isterdim
İyi olmuş ozamanAslında zaten biraz kilo almam gerekiyordu çünkü sağlıksız bir kilodaydım.
Sana uzak bir yerdeSen nerde yaşıyorsun canım
Kalplerimiz yakın olsun canımSana uzak bir yerde
Aynen öyle canım nasıl olmuş aşureKalplerimiz yakın olsun canım