Nur da gittiVan varım çatlak beğenirsen
Sosyal geldiNur da gittiyine yangınlar yine ben
Vuhuu beybiHelloooo
Hoşgeldii efendim gel bende öyle az sonra kendi kendime konuşmaya başlıcaktımSosyal geldi
Zor yetiştim sahura beybiiiVuhuu beybinbrr
Kendi kendine konuşmak sıkıntı değil de cevap vermeye başlayınca sıkınca büyükHoşgeldii efendim gel bende öyle az sonra kendi kendime konuşmaya başlıcaktım
Anaa tüh yetiştin ama dimi yediniz mi bişeyler. Kız geç yatmışın yaZor yetiştim sahura beybiiisenden nabersin
Hahah dimi ama ben çatlağım benden beklenir yani öyleKendi kendine konuşmak sıkıntı değil de cevap vermeye başlayınca sıkınca büyük
Evet evet son yarım saat depara kalktimAnaa tüh yetiştin ama dimi yediniz mi bişeyler. Kız geç yatmışın ya
Hahah dimi ama ben çatlağım benden beklenir yani öyle
İyi bari yetişmişin kuzum bizde aylak aylak yerken Bi Baltık 14 dk kalmış hemen dişleri fırçalayıp depoları fulledikEvet evet son yarım saat depara kalktim
Çatlaktir ne yapsa yeridir deriz artık
Son dakika su içmeyi hiç sevmiyorum aslında ama yapacak bişey yok beybiİyi bari yetişmişin kuzum bizde aylak aylak yerken Bi Baltık 14 dk kalmış hemen dişleri fırçalayıp depoları fulledik
Aynen kuzum bizde 5 dk kala felan bitirmeye çalışıyoruz. Zaten sonradan geliyorlar ilk onlar gidiyorSon dakika su içmeyi hiç sevmiyorum aslında ama yapacak bişey yok beybi
Allahım kafa zehir bu kızınAynen kuzum bizde 5 dk kala felan bitirmeye çalışıyoruz. Zaten sonradan geliyorlar ilk onlar gidiyoronlar da sona bırakılmayı sevmiyor
Bak işte adını andık geldiler vedalaşalım diyorlarAllahım kafa zehir bu kızın
Bende tam yatiyodum zati beybitomBak işte adını andık geldiler vedalaşalım diyorlar
Tamam kuzum benim iyi uykular. Off adamla tam lavabodan dönerken salonda karşılaştık ödümü patlattı ya. Uyuyor bırakıyorum hopp salondaBende tam yatiyodum zati beybitom
Giriyom cikiyom hiç kimse yazmamış
NapiyosunnnTamam kuzum benim iyi uykular. Off adamla tam lavabodan dönerken salonda karşılaştık ödümü patlattı ya. Uyuyor bırakıyorum hopp salonda
Kız bir varsın bir yoksunGiriyom cikiyom hiç kimse yazmamışniye kimse yok ki bu ara
Halbuki herkese de tatil oldu gayri
Kim ay cavidan dayı mi 10 yıllık üye ?Kız bir varsın bir yoksunyazıyorum tam bakıyorum gitmişsin napim valla tam uyuyacaktım aklıma burada 10 yıllık erkek üye geldi kimmiş milleti nası trolleniş merak ettim şimdi ona bakıyordum ama bulamadım