- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Yok kız o başka o bildiğin manyak kendini çok net belli ediyor hem o kadar da komik değil hikayeleri ben gülmedimKim ay cavidan dayı mi 10 yıllık üye ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kız o başka o bildiğin manyak kendini çok net belli ediyor hem o kadar da komik değil hikayeleri ben gülmedimKim ay cavidan dayı mi 10 yıllık üye ?
Bende sevemedim.Yok kız o başka o bildiğin manyak kendini çok net belli ediyor hem o kadar da komik değil hikayeleri ben gülmedim
Tamam beybim iyi uykularBende sevemedim.
Aptal gibi gereksiz bir enerji sarfediyor.
Şekerrrr ben uyuyorum
Uyuyum da guzellesiyimgözlerim çöktü
Hoşgeldin günaydınBen geldimmmmm Günaydınnnnn
Nasılsın nalin cim HoşbuldumHoşgeldin günaydın
İyiyim çok şükür dün gece İpek o kadar rahat uyuduki hem ben hem eşim dinlendik şimdi kahvaltı yaptırıyorum onlara sen nasılsın canımNasılsın nalin cim Hoşbuldum
İyiyleşti demek canım bende iyiyim çok şükürİyiyim çok şükür dün gece İpek o kadar rahat uyuduki hem ben hem eşim dinlendik şimdi kahvaltı yaptırıyorum onlara sen nasılsın canım
Evet canım Allah razı olsun onlar hastalanınca çok kötü oluyorumİyiyleşti demek canım bende iyiyim çok şükür
Rabbim evlatlarınızı korusun canımmEvet canım Allah razı olsun onlar hastalanınca çok kötü oluyorum
Amin canım benim darısı senin başınaRabbim evlatlarınızı korusun canımm
Amin canım benimAmin canım benim darısı senin başına
Yok la yok alın sizin olsun seni beni mi var hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye .. çocuklara kahvaltı yaptırdum evi süpürücüm sonra da azcık kuran okuycunBu Migrenben topiği bize devretti herhalde neredesin gı
Allah kabul etsin canım gelmeyince merak ettim akşam da yoktun. Çocuklar felan iyi dimiYok la yok alın sizin olsun seni beni mi var hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye .. çocuklara kahvaltı yaptırdum evi süpürücüm sonra da azcık kuran okuycun
Sağol canım iyiyiz canım şükür. Akşam da benim zeytin durmadı yine. O uyur uyumazda bi suş alıp yattım canım . Çok yoruyo sıpaAllah kabul etsin canım gelmeyince merak ettim akşam da yoktun. Çocuklar felan iyi dimi
Allah iyilik versin kuzum. En küçük olan mıydı zeytinSağol canım iyiyiz canım şükür. Akşam da benim zeytin durmadı yine. O uyur uyumazda bi suş alıp yattım canım . Çok yoruyo sıpa