- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
En büyük olan kız.Kızım var mı canım
Rabbim bağışlasın ömürleri bahtlari güzel olsun seninde bı kizin var ya kız çocukları cooook tatlıEn büyük olan kız.
Onun da sürekli dersleri oluyor.
4bucuk yaşındaki çocuk da seneye anaokuluna gidecek.
Allah güzel kaderle yazsinRabbim bağışlasın ömürleri bahtlari güzel olsun seninde bı kizin var ya kız çocukları cooook tatlı
En son bdv de gördüm onu ayni konuyu okuyordukMigrenben yaa nerdesin ben burdayım bugün kimse yook
Aslında içimden farıd farjad hiçlik senfonisi geçiyor da dışım hep bir mutluHerkes içinden geçeni yaziyo
Offfff hiçlik farid farjad bayılırım beybi biliyon mu,bi ara sürekli dinliyordumAslında içimden farıd farjad hiçlik senfonisi geçiyor da dışım hep bir mutlu
Şuan dinliyorum çok hoş bir müzik dinler dinler içlenirim hep ben biraz klasikçiyim aslındaOfffff hiçlik farid farjad bayılırım beybi biliyon mu,bi ara sürekli dinliyordumbak.aklima geldi yine dinleyeyim
Bi ara bende takmıştım farid farjata çok severim, bırakmışım özledimŞuan dinliyorum çok hoş bir müzik dinler dinler içlenirim hep ben biraz klasikçiyim aslında
Kelebeklerde ağlar çok güzelBi ara bende takmıştım farid farjata çok severim, bırakmışım özledim
Ayy onu da dinlemistim çok teşekkür ederim nilosummm beybimKelebeklerde ağlar çok güzelbenden sana gelsin yüreği güzel insan
Sen gelmişsin ben uyuya kalmışımGeldim beybi
Van varım çatlak beğenirsen
Beğenmem mi kuzummVan varım çatlak beğenirsen