- 26 Ocak 2021
- 1.248
- 7.618
- 25
Burdayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım
Yok kız ne alınması eşim balkondaydi tatlı istedi onu götürdüm
Bu döngüyü sen kır canım. Çocuklarını büyüt okusunlar. Çocuk gelinlere hayır de. O ışığı görüyorum sendeYok kız ne alınması eşim balkondaydi tatlı istedi onu götürdüm
Küstün sandım daha merakımı gidermedim nereye gidiyorsunBurdayım
Evet öyle olacak Rabbimin izniyle hem oğullarımi hem kizimi bu kötü geleneklere kurban vermeyecemBu döngüyü sen kır canım. Çocuklarını büyüt okusunlar. Çocuk gelinlere hayır de. O ışığı görüyorum sende
Yok ya ne aşkı öyle uygun gorduler öyle oldu ama dünyaya bır daha gelsem gene onunla evlenirdim Allah ondan razı olsunKüstün sandım daha merakımı gidermedim nereye gidiyorsun
Cidden neden o kadar küçük evlendin ki kuzu ?
Yıldırım aşkı falan mi ?
Çocuklar 1 kiz 2 oglandi de mi öyle hatırlıyorum.Yok ya ne aşkı öyle uygun gorduler öyle oldu ama dünyaya bır daha gelsem gene onunla evlenirdim Allah ondan razı olsun
CansınEvet öyle olacak Rabbimin izniyle hem oğullarımi hem kizimi bu kötü geleneklere kurban vermeyecem
Kızım zaten küçük bezli büyük oğlum bezi bıraktı ama ortancayi alistiriyorum hiç alışmak istemiyor zorluyor beni vallaÇocuklar 1 kiz 2 oglandi de mi öyle hatırlıyorum.
Bezinden kurtulması gereken cocuk var mi ben tam o donemdeyim ondan soruyorum
İyi geceler canımBeybiler iyi geceler kaçıyorum ben
Benim ki de 30 aylık oldu ama hiç tuvalet ogrenme isteği yok beni çok zorluyor.Kızım zaten küçük bezli büyük oğlum bezi bıraktı ama ortancayi alistiriyorum hiç alışmak istemiyor zorluyor beni valla
34 aylık seninkiler demi daha alismadiBenim ki de 30 aylık oldu ama hiç tuvalet ogrenme isteği yok beni çok zorluyor.
Senin ortanca kac aylık?
Diğerleri büyük. En küçük olan 2 buçuk yaşında ogrenmedi.34 aylık seninkiler demi daha alismadi
Bilmiyorum ki benim oğlum biraz huysuz sert alıştırmak zor olacakDiğerleri büyük. En küçük olan 2 buçuk yaşında ogrenmedi.
Seninki 34 aylık benim çocuktan da büyükmüş.
Birlikte öğretelim ya .
Yazın zibinla gezenlerin mi öğretelim ne yapalım?
Benimki de çok asabi. Yaparız Allah izin verirse ya.Bilmiyorum ki benim oğlum biraz huysuz sert alıştırmak zor olacak
Diğerleri 4 buçuk ve 9Öbürleri kaç yaşında kızı oğlan i p e k
Rabbim bagislain buyumusler ya dokuz yaş falan iyice bağımsız olmuştur sendenBenimki de çok asabi. Yaparız Allah izin verirse ya.
Yeter ki başlayalım gerisi gelir.
Diğerleri 4 buçuk ve 9
Her yaşın ayrı zorluğu ve ayri güzelliği var.Rabbim bagislain buyumusler ya dokuz yaş falan iyice bağımsız olmuştur senden