- 17 Ocak 2020
- 27.275
- 39.363
Nick girmek zorunluAhahahahhaahhhisim mi bulamadı acaba
Ay dorma minnosum bunu hep düşünüyodum soramadım bi turluAhahahahhaahhhisim mi bulamadı acaba
Seyyyyy.Ne canlı yayını
FarkettikNick girmek zorunlu
Şifre zorunlu
Yazıyordu
kaydolurken
Oradan esinlendim
Bende kaydolurken baya isim denedim baktım olmuyor adımla katıldım sonradan değiştirdimNick girmek zorunlu
Şifre zorunlu
Yazıyordu
kaydolurken
Oradan esinlendim
Bizi takip etmeyince görmemiş olabilirsin beybiSeyyyyy.
Sayfa akışıforumun.
Ufff anladınız
Pek fazla paylaşım yapmıyorum sayfalardaydım baktım ban yiyoruz bıraktım o işleriSeyyyyy.
Sayfa akışıforumun.
Ufff anladınız
Bende kaydolurken baya isim denedim baktım olmuyor adımla katıldım sonradan değiştirdim
Herşey zorunlu diye koymuşAy dorma minnosum bunu hep düşünüyodum soramadım bi turlu
Benim kadar yemişmisındır acaba.Pek fazla paylaşım yapmıyorum sayfalardaydım baktım ban yiyoruz bıraktım o işleri
Melike adım canım melişten uydurdum da herkes melis diyor ş harfı almıyor ya karakter olarakbu nickindeki Melis''' adin mi sahiden peki?
Değiştirme sen canımmm harika adınHerkes isim değiştiriyor ya ,bende düşündüm ama adımı çok seviyorum
MinnoşMelike adım canım melişten uydurdum da herkes melis diyor ş harfı almıyor ya karakter olarak
Bende öyle düşünüyorum beybimDeğiştirme sen canımmm harika adınbende şubatta değiştirdim
Hadi ya ben de 1 kez Banlandım din konusundanBenim kadar yemişmisındır acaba.
Aranıza katildigimda bandan döndüğüm geceydi
Evet yeni üye sayılırsın beybiBenim kadar yemişmisındır acaba.
Aranıza katildigimda bandan döndüğüm geceydi
Aslında ben yeni üyelerle konuşmuyorum korkuyorum biliyorsun büyük bir sarma aldık theknack daEvet yeni üye sayılırsın beybi