- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.329
Sen minnoş de canım benimde hoşuma gidiyorBen minnoş seviyom❤
Nickın cokkkkk güzel.Herkes isim değiştiriyor ya ,bende düşündüm ama adımı çok seviyorum
Bir buçuk yıldır üyeyim amaAslında ben yeni üyelerle konuşmuyorum korkuyorum biliyorsun büyük bir sarma aldık theknack da
Yok seninle değil genel konuştum benBir buçuk yıldır üyeyim amaniye konusmuycan benle
Yok seninle değil genel konuştum ben
Konuşmak onu yoruyor galiba
Benim catlağa ayrı kanım kaynadı sanki yıllardır tanıyorum gibi çok datlu yaaaKonuşmak onu yoruyor galibahiç enerjisini kelimelere harcamiyor
Sitede taniyanim çok çıkabilirEfkarlandınismi ne dedim çabuk cevap ver
Allah seni ne yapmasınSitede taniyanim çok çıkabilirveremiyorum
Memleketime kadar söylemiş bulundum bir xaman önceismi de ogrendiler mi tamamdir
Herkes çok tatlıBenim catlağa ayrı kanım kaynadı sanki yıllardır tanıyorum gibi çok datlu yaaa
Aminn canımmmHerkes çok tatlı
Allah kalplerinize göre versin
Hahah tühhnormal haliyle yani sadece sütle yapilanla aynı.
Labne boşa gitti
Hee bazen hala yapıyorum yetmiyor adama omuz atıyorum geçerkenAa sen daha sahur kavgası yapıyordun bi posta
Bence de süzmüyor sahurdan sonraBöbrek ihtiyacı kadarını suzmuyormuymus
Hadi hadi
Aminn gülümAllah kabul etsin çiçeğim
Yoo hiçte bilee sende uyudunnnYoo dün ben vardım
Ben kimim ki zaten demiiiii
Hee kız valla bende bi gün sorayım diyordum bu zorunlunick nereden esinlendi diyeAy dorma minnosum bunu hep düşünüyodum soramadım bi turlu
Yaa sen değiştirme beybim seninki çok güzelHerkes isim değiştiriyor ya ,bende düşündüm ama adımı çok seviyorum
Bunu niye aldım ki ne cevap yazacaktım unuttum gıBenim kadar yemişmisındır acaba.
Aranıza katildigimda bandan döndüğüm geceydi
KorkuyozAslında ben yeni üyelerle konuşmuyorum korkuyorum biliyorsun büyük bir sarma aldık theknack da
CanimuNickın cokkkkk güzel.
Elleme
Ancak yetişiyorum bacım napim toplayıp gidip alıp geliyorumKonuşmak onu yoruyor galibahiç enerjisini kelimelere harcamiyor
Yirim seni bende sana karşı aynı hisler içerisindeyim bebeemmBenim catlağa ayrı kanım kaynadı sanki yıllardır tanıyorum gibi çok datlu yaaa
Amin canım Allah seninde gönlüne göre versin sende çok tatlısın bal gibiHerkes çok tatlı
Amin canım cümlemize inş ❤Herkes çok tatlı
İlla yeni olmasına gerek yok dimi bide o varKorkuyoz