- 18 Kasım 2020
- 20.471
- 49.329
Ben evdeyim diye kaldım yoksa uyurdum hemenValla bende doldurdum depoyu hatta ezan okundu bile namaza kalkcam şimdi
He ya ilk defa sizi yakaladım yoksa geliyordum kendi kendime yazıp gidiyordum
Uyudumm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben evdeyim diye kaldım yoksa uyurdum hemenValla bende doldurdum depoyu hatta ezan okundu bile namaza kalkcam şimdi
Uyudumm
normal haliyle yani sadece sütle yapilanla aynı.Ayy sorma kız akşam en son 6 aylık hamilelerle yarışıyordu göbişim
He ya azcık
He kız @Nalin73 geliuor nasılsın diyo biz soruyoruz görmeden kaçıyor
Nur kız biz senle mi yapacaktık bu fırında sütlaçı. Geçen hafta diye sözleşmiştik sanırım ama ben sütü bu hafta aldım
Yoo uyudum, Bi kere hıhh
Sizsiniz fena
Sen benden fenasın kızım
Ohh miss gibi valla ellerine sağlık çok güzel görünüyor canım. Tadı nasıl olmuş kız labne ile bende çok merak ettim
Bdv de ne vardı gı ekşınsa söyle de bakalım
Biz öyle düşündükUyucam diye kaçtı kandirilanlardan miyiz ?
InandikUyucam diye kaçtı kandirilanlardan miyiz ?
Hadi bakalımNeyse kızlar benim namaz kılmam lazım. Adam şaşkın şaşkın bakıyor napıyon sen diye
Aa sen daha sahur kavgası yapıyordun bi postaNeyse kızlar benim namaz kılmam lazım. Adam şaşkın şaşkın bakıyor napıyon sen diye
Böbrek ihtiyacı kadarını suzmuyormuymusHiç depoda kalmıyor çok su içsem bu sefer içimden çıkana kadar uykuya dalamıuorom sürekli tuvalete gidiyorum
Ahahahaha adım çık Migrenben hep senin yüzünden hayin dom domNapım gı heyecan yaptım gelmedi ilham perileri yoksa şiir frlan yazaedım yanii
Hadi hadii seni gidi yere bakan yürek yakan senii
Allah kabul etsin çiçeğimValla bende doldurdum depoyu hatta ezan okundu bile namaza kalkcam şimdi
Uyudumm
Ben çok hissetmiyorumBöbrek ihtiyacı kadarını suzmuyormuymus
Kiz o labne pahalıydı bidenormal haliyle yani sadece sütle yapilanla aynı.
Labne boşa gitti
Yoo dün ben vardımValla bende doldurdum depoyu hatta ezan okundu bile namaza kalkcam şimdi
Uyudumm
Kız aşk olsun aramıza yeni katıldın ama sevdik senideYoo dün ben vardım
Ben kimim ki zaten demiiiii
Büyük tuvaletimi biraz tutayım o zaman ben hemen gitmesinKiz o labne pahalıydı bide
Sen zorunlusun bi kereYoo dün ben vardım
Ben kimim ki zaten demiiiii
Önceden hiç canlı yayında görmüyordum bu topigiKız aşk olsun aramıza yeni katıldın ama sevdik senide
Ahahahahhaahhh isim mi bulamadı acabaSen zorunlusun bi kere
YaâaaSen zorunlusun bi kere
Ne canlı yayınıÖnceden hiç canlı yayında görmüyordum sizi
Ta eskiden beri mi varsiniz