- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Neyse taşmadılar bişe olmadıKızlar bu hafiften kabarıyor ya bişe yapmıyoruz dimi yorumlarda biri kabarınca bi şeyle delik açın demiş
Bişey yapmana gerek yok canım o söner kendiliğindenKızlar bu hafiften kabarıyor ya bişe yapmıyoruz dimi yorumlarda biri kabarınca bi şeyle delik açın demiş
Yansin ama sararmasin...Kızlar bu hafiften kabarıyor ya bişe yapmıyoruz dimi yorumlarda biri kabarınca bi şeyle delik açın demiş
Bişey yapmana gerek yok canım o söner kendiliğinden
Teşekkür ederim kızlar dokunmadım kendi kendine söndülerYansin ama sararmasin...
Sadece kizarmali.geriye kalan yerler beyaz kalabilmeli.
Delik acmana gerek yok
Elleri sağlık canımTeşekkür ederim kızlar dokunmadım kendi kendine söndüleryaa 6 kase vardı fırını kapattım tepsiyi bi çıkardım 1i kızarmamış aman neyse dedim seni de kızartmayu bekleyemem
Afiyet olssun çatlakTeşekkür ederim kızlar dokunmadım kendi kendine söndüleryaa 6 kase vardı fırını kapattım tepsiyi bi çıkardım 1i kızarmamış aman neyse dedim seni de kızartmayu bekleyemem
Afiyet olsun minnosumKarnımı doyurdum geldim
Için mi fesat kiziimmPis şeyler düşündüm şuantobe est.
Bende ilk defa yaptimBen hayatımda hiç yapmadım dessmhep hazır yedim
Oo bravo beybiiŞuan fırın sütlaç yapıyorum inşallah üstü kızarmayı başarır
Garadutum çatalkaramBurdayım canım
Teşekkür ederim kuzummmAfiyet olsun minnosum
Için mi fesat kiziimm
Bende ilk defa yaptim
Oo bravo beybiieline sağlık
Garadutum çatalkaram❤
CanımmmAfiyet olsun minnosum
Için mi fesat kiziimm
Bende ilk defa yaptim
Oo bravo beybiieline sağlık
Garadutum çatalkaram❤
Elleri sağlık canım
Afiyet olssun çatlak
Teşekkürler beybilerOo bravo beybiieline sağlık
Tatlı yiyorum şuanTeşekkürler beybilerkimler napıyo bakalım valla pertim çıktı benim oturdum kaldım
Çocukları uyutuyom canımTeşekkürler beybilerkimler napıyo bakalım valla pertim çıktı benim oturdum kaldım
Ben bi ev süpürdüm bööönTeşekkürler beybilerkimler napıyo bakalım valla pertim çıktı benim oturdum kaldım
Şükür iyiyim beybitom sen nasılsınCanımmmnasılsın
Ben kahve iccem ınşTeşekkürler beybilerkimler napıyo bakalım valla pertim çıktı benim oturdum kaldım
Çok şükür bende iyiyim canımŞükür iyiyim beybitom sen nasılsın❤
İnşallah çabucak uyurlar canımÇocukları uyutuyom canım
Dün ben bıyıklarıma yaptımBen bi ev süpürdüm bööönağda yapim dedim gözüm kesmedi
Ohh afiyetler olsunnn gülümmBen kahve iccem ınş
Süperiz harikayiz yineÇok şükür bende iyiyim canım