Canım nasılsın İpek hastalandı dünden beri yaa onunla uğraşıyorum
Canım.cok geçmiş olsun, hayırdır ınşCanım nasılsın İpek hastalandı dünden beri yaa onunla uğraşıyorum
Nasıl oldu ya kzuum iyi miCanım nasılsın İpek hastalandı dünden beri yaa onunla uğraşıyorum
Oturuyom minnoşHuuu komşum komşum
Herkrsler nabiyor bakayimmmm
Bende bugün oruca başladım terfi etmiştim orucsuzluga karnım gürül gürülOturuyom minnoş
Geçmiş olsun nalinCanım nasılsın İpek hastalandı dünden beri yaa onunla uğraşıyorum
Arkadaşlarına da bırak hııBen cok alayım barim
Bende seni özledim gülüm Ayy resmimi cebinde mi taşıyorsun aşkooBende özledim bende resmin var şuan elimde sana koşmak isterim derman yok dizlerim de
SormaaaBende bugün oruca başladım terfi etmiştim orucsuzluga karnım gürül gürültam ortasında hasta olursan böyle bi değişik oldum
Bende özledim bende resmin var şuan elimde sana koşmak isterim derman yok dizlerim de
Sen beni niye özlemedin bakimHuuu komşum komşum
Ben elimde poşet kışlıkları kaldırcam ama vedalaşıyoruz henüz ayrılamadıkHuuu komşum komşum
Yanlış etiketcatlak yumurta kurabiyeeee kız sen kimsin
Allah kabul etsin canımBende bugün oruca başladım terfi etmiştim orucsuzluga karnım gürül gürültam ortasında hasta olursan böyle bi değişik oldum
Ben o işi dün hallettim ama dolap içini silmeden koydum yazlıkları uzanacak mecalim yoktuBen elimde poşet kışlıkları kaldırcam ama vedalaşıyoruz henüz ayrılamadık
Yaaa larisim kalbimin ortasından vurdun minnoş minnoş cix cixŞuan yerim dar gülemiyorum Allah seni napmasın
Sen beni niye özlemedin bakimben seni çok özledim