hoş geldin çıkın çıkın gelin anam etiket beklemenGünaydın milletetiketimi görünce çıkıp geldim. ❤
Teşekkür ederim bebyimm ben bayıldımm valla o bana sabahın ilk ışıkları ile ilham olarak geldi
Gunaydinnnn canimmmGünaydınnn beybiler
Yine enercik bir günden merhaba. Herkese alantirik yolluyorum aranızda bölüşün. Kardeş payı yapın haa
@MinnosmelissASSOSyal LaRisaCca Migrenben athena cevizli tarcinli kek @Niloyatospikk Z Zerre i p e k @Nilay5454 @zorunlunick @Emma3 @H M @PeRRieR @Rya3592
Zaaaaaa aajajsjsjahshshah
Günaydın bebeğimGünaydınnn beybiler
Yine enercik bir günden merhaba. Herkese alantirik yolluyorum aranızda bölüşün. Kardeş payı yapın haa
@MinnosmelissASSOSyal LaRisaCca Migrenben athena cevizli tarcinli kek @Niloyatospikk Z Zerre i p e k @Nilay5454 @zorunlunick @Emma3 @H M @PeRRieR @Rya3592
Kolay geleeeGünaydın bebeğim
Kızlar ben güzellik merkezine geldim
Torna tesviyeye gircem
Tenk yu dutişko. Heryer kapanmadan halletsem iyi olurKolay geleee
Aynen aynenTenk yu dutişko. Heryer kapanmadan halletsem iyi olur
Ooo isin uzun desene sjsjajajjaGünaydın bebeğim
Torna tesviyeye gircem
HeeOoo isin uzun desene sjsjajajja
Dimi la 3 hafta dile kolay neler olur o 3 haftada surekli dipdibe heriflerleHeeo kadar eve kapanıyoruz her türlü ekşına hazır olmalıyım
Hadi bakalım kolay gelsinGünaydın bebeğim
Torna tesviyeye gircem
Canım nasılsın İpek hastalandı dünden beri yaa onunla uğraşıyorum
Dimi la 3 hafta dile kolay neler olur o 3 haftada surekli dipdibe heriflerle
Geçmiş olsun canım iyi mi şimdiCanım nasılsın İpek hastalandı dünden beri yaa onunla uğraşıyorum
Sağol kuzucugum, çok şükürHer gün sen etiket yapıyon olur mu bizde halini soralım günaydın
Ben cok alayım barimGünaydınnn beybiler