Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Eve evet. Ablam bu sabah normal doğum yaptı ,sadece biraz yorgun onun dışında hiçbir problem yok. Keşke her kadın normal doğum yapabilse

Bende normal doğum düşünüyorum hiç sezaryen dusunmedim.

Epidural isterim ama bak

Eve evet. Ablam bu sabah normal doğum yaptı ,sadece biraz yorgun onun dışında hiçbir problem yok. Keşke her kadın normal doğum yapabilse
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah ben hastaneden çıkıp eve geldiğimde çamaşır yıkayıp astım. Büyük kızımı kpynuma alıp uyudum sabahına kahvaltı hazırladım. Sezeryan olsam yapamazdım

Insallah hayirlisi olsun
Ben sezeryanliyim cok yorum yapamam ama normal dogum yapanlar genelde cok memnun :)

Yakinda var mi bi plan?
Ekimde denemelere başlayayım diyoruz.
Ha deyince de gebe kalamam sanırım ama kalirsam da sorun yok .yine planladigim dönemlere denk gelmiş gibi oluyor

Olur inşallah

Insallah hayirlisi olsun
Ben sezeryanliyim cok yorum yapamam ama normal dogum yapanlar genelde cok memnun :)

Yakinda var mi bi plan?

Gönlünde normal doğum varsa belki ssvd yaparsın.mumkun o da

Zorlandin mi sezaryen de ?
Bı ablam sezaryenle doğurdu hemen ikinci güne ayağa kalkmıştı o da masallah iki doğumunda da

Amin inşallah Aralık ayında büyük ablam sezaryen doğum yaptı 40 gün toparlanamadışimdi diyor ki bebeğimin ilk zamanlarını hatırlamıyorum diyor. Depresyon+ idrar yolları enfeksiyonu geçirdi ama şuan iyi çok şükür

Gönlünde normal doğum varsa belki ssvd yaparsın.mumkun o da

Zorlandin mi sezaryen de ?
Bı ablam sezaryenle doğurdu hemen ikinci güne ayağa kalkmıştı o da masallah

Yok hic zorlanmadim ben de, dogum da sonrasi da cok cok iyiydim sukur... O yüzden yine aynen devam

kız seni vururum ele biley edersen
Yok kızz kıyar mıyım sana
Yooo beybim yok ki benim daha 2 yıl olmadı, olacak yaza
E neyi doğuruyonuz ya gı
Maşallah maşallah valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…