Eve evet. Ablam bu sabah normal doğum yaptı ,sadece biraz yorgun onun dışında hiçbir problem yok. Keşke her kadın normal doğum yapabilseHerşey kafada bitiyo bacım iki kızımda normal olduilk çişten sonra o kadar rahattım ki çok şükür. Korkma. Kız kardeşim sezeryan oldu hala bel ağrısı karın ağrısı var. Şükür ben rahatıö
Keşke canımEve evet. Ablam bu sabah normal doğum yaptı ,sadece biraz yorgun onun dışında hiçbir problem yok. Keşke her kadın normal doğum yapabilse
Bende normal doğum düşünüyorum hiç sezaryen dusunmedim.Herşey kafada bitiyo bacım iki kızımda normal olduilk çişten sonra o kadar rahattım ki çok şükür. Korkma. Kız kardeşim sezeryan oldu hala bel ağrısı karın ağrısı var. Şükür ben rahatıö
Rabbim analı babalı büyütsün inşallahEve evet. Ablam bu sabah normal doğum yaptı ,sadece biraz yorgun onun dışında hiçbir problem yok. Keşke her kadın normal doğum yapabilse
Benimki direk normaldi. Çok şükür .rabbim bu mübarek günlerin hürmetine tüm isteyenlere nasip etsin . Kurbanım allaha.Bende normal doğum düşünüyorum hiç sezaryen dusunmedim.
Epidural isterim ama bak
Ekimde denemelere başlayayım diyoruz.Insallah hayirlisi olsun
Ben sezeryanliyim cok yorum yapamam ama normal dogum yapanlar genelde cok memnun :)
Yakinda var mi bi plan?
Ekimde denemelere başlayayım diyoruz.
Ha deyince de gebe kalamam sanırım ama kalirsam da sorun yok .yine planladigim dönemlere denk gelmiş gibi oluyor
Olur inşallah
Insallah hayirlisi olsun
Ben sezeryanliyim cok yorum yapamam ama normal dogum yapanlar genelde cok memnun :)
Yakinda var mi bi plan?
Aaa .Ben de eylul ekim gibi baslayacagim calismalara, insallah
Amin inşallahRabbim analı babalı büyütsün inşallahben hastaneden çıkıp eve geldiğimde çamaşır yıkayıp astım. Büyük kızımı kpynuma alıp uyudum sabahına kahvaltı hazırladım. Sezeryan olsam yapamazdım
Gönlünde normal doğum varsa belki ssvd yaparsın.mumkun o da
Zorlandin mi sezaryen de ?
Bı ablam sezaryenle doğurdu hemen ikinci güne ayağa kalkmıştı o da masallah
Aaa .
Birlikte başlayalım1-2-3 deyince
Adet günü filan saycaz senle sonra ..
Testler mestler
Yok kızz kıyar mıyım sanakız seni vururum ele biley edersen
E neyi doğuruyonuz ya gıYooo beybim yok ki benimdaha 2 yıl olmadı, olacak yaza
Maşallah maşallah vallaRabbim analı babalı büyütsün inşallahben hastaneden çıkıp eve geldiğimde çamaşır yıkayıp astım. Büyük kızımı kpynuma alıp uyudum sabahına kahvaltı hazırladım. Sezeryan olsam yapamazdım
Alın alınOyyy kiz 1 2 ay erkene mi alsak heyecan basti ahahahaha
Bir an kaçtın sandımYok kızz kıyar mıyım sana
E neyi doğuruyonuz ya gı
Maşallah maşallah valla
Yaaa gaza gelen biriyimOyyy kiz 1 2 ay erkene mi alsak heyecan basti ahahahaha
Seninkiler o zamana büyür yaaaAlın alın
Yok kız iki bebem de sağlı sollu ısırıyor beni daha doğrusu tülbentin boncuklarını gagalıyorlarBir an kaçtın sandım
Yok kızz kıyar mıyım sana
E neyi doğuruyonuz ya gı
Maşallah maşallah valla