- 16 Aralık 2019
- 20.184
- 80.276
- 31
Canım yük yerini indirdim . Dolabın içi duvarlar bi de salon. Kaldıkolay gelsin canımmmm neresi kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yük yerini indirdim . Dolabın içi duvarlar bi de salon. Kaldıkolay gelsin canımmmm neresi kaldı
benim neredeyse her gün agrıyorAynen canım çok mümkün, oluyo bişiyler
Kolay gelsin dutum allah yardımcin olsun ❤ bizde baş ağrısı can sıkıntısıTemizlik yapıyom hayatım yaaa öldüm heç . Siz nasılsınız
Wiuuuuuuu ateeeşş
Sağol canım geçmiş olsun. Kız neyden bilmiyom benim de belim kasıklarım dizim . Uyksuzluktan gözlerim . Ele gelir bi yanım kalmamışKolay gelsin dutum allah yardımcin olsun ❤ bizde baş ağrısı can sıkıntısı
Bu ne yawww saat koycam artikGönderdim işte yaf aranızda paylaşın
Çiçeemmm ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyom
Yaa evde misin kızz o zaman danssss
rabbim kolaylık versin kuzum benimCanım yük yerini indirdim . Dolabın içi duvarlar bi de salon. Kaldı
Sağol canım benimrabbim kolaylık versin kuzum benim
Süperr21 gün evdeyim beybiiiii
Yorgunluktan da olabilir canım şu sıralar hep bi koşturmacadasınSağol canım geçmiş olsun. Kız neyden bilmiyom benim de belim kasıklarım dizim . Uyksuzluktan gözlerim . Ele gelir bi yanım kalmamış
Bence çalar saat koyBu ne yawww saat koycam artik
kızlar ne yapıyorSağol canım benim
şu 2 günde geçse tamamSüperr
Yorgunluktan da olabilir canım şu sıralar hep bi koşturmacadasın
Bence çalar saat koy
Aynen canım benim çok kötü durumdayımSüperr
Yorgunluktan da olabilir canım şu sıralar hep bi koşturmacadasın
Bence çalar saat koy
Küçüğe mama yaptım verdim büyük de onun biberonunu almaya çalışıyo. Kıyamet var . Kızın eline biberonu verip arkamı dönemiyom. Çünkü büyük alıyo kız kardeşim geldi illa perşembeye anneme gidelim bi daha çıkamayız. Ula bu yasak niye geliyo. Ben korkuyom anama bile gitmeye. Yok dedim kavga ettik gittikızlar ne yapıyor
nerdeKADİR GECESİ TERTİBİ
Kızlar grup açmışlar kadir gecesi için
Eğer katılmak isteyen olursa
Minnosprenses ASSOSyal bebeklinick athena Migrenben cevizli tarcinli kek Niloyatospikk Z Zerre i p e k Ni454 GeyikliGece Whiterose89 Cookiie clara
kız git görKüçüğe mama yaptım verdim büyük de onun biberonunu almaya çalışıyo. Kıyamet var . Kızın eline biberonu verip arkamı dönemiyom. Çünkü büyük alıyo kız kardeşim geldi illa perşembeye anneme gidelim bi daha çıkamayız. Ula bu yasak niye geliyo. Ben korkuyom anama bile gitmeye. Yok dedim kavga ettik gitti
Geçer geçer evde sıkılırsın o zaman daşu 2 günde geçse tamam
Yarın bi dinlen sen hiç bişeyle uğraşma iş detoksu yap kendineAynen canım benim çok kötü durumdayım
Ne bilim yaaa korkuyom da yoksa özledim bendekız git gör
hem onlarla hem iş vallah sana heyran oldum helal olsunKüçüğe mama yaptım verdim büyük de onun biberonunu almaya çalışıyo. Kıyamet var . Kızın eline biberonu verip arkamı dönemiyom. Çünkü büyük alıyo kız kardeşim geldi illa perşembeye anneme gidelim bi daha çıkamayız. Ula bu yasak niye geliyo. Ben korkuyom anama bile gitmeye. Yok dedim kavga ettik gitti