- 16 Aralık 2019
- 20.184
- 80.276
- 31
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende diyorum kızlar nerede mesai bitimine 2saat 25 dk kaldı sonra ev ohhh
Keske bende calissaydim biraz evden uzaklassaydim yabende diyorum kızlar nerede mesai bitimine 2saat 25 dk kaldı sonra ev ohhh
Buyrun benimmmm
Gelmeyince çağırayım didimbende diyorum kızlar nerede mesai bitimine 2saat 25 dk kaldı sonra ev ohhh
BendeKeske bende calissaydim biraz evden uzaklassaydim ya
Kaybeden avcunu yalarKendi kaybeder
Bende yasakta evdeyim diye sevincimden uyuyamadımKeske bende calissaydim biraz evden uzaklassaydim ya
iyi yapmışsın aşkommm ne yapıyorsun başın hala ağrıyormuş susuzluktan mı acabaGelmeyince çağırayım didim
Çok şu içtim aslında gece beybi dün de ağrıyordu. Acaba diyorum retro mu olaBende yasakta evdeyim diye sevincimden uyuyamadım
iyi yapmışsın aşkommm ne yapıyorsun başın hala ağrıyormuş susuzluktan mı acaba
Ne zaman gececk bu retro gelmeseymis keşkeÇok şu içtim aslında gece beybi dün de ağrıyordu. Acaba diyorum retro mu ola
olabilir canım uyku düzenide bozuldu ondan da olabilirÇok şu içtim aslında gece beybi dün de ağrıyordu. Acaba diyorum retro mu ola
Çok fena ne merkür müş bu beMerkür etkisi bende öyleyim
Gönderdim işte yaf aranızda paylaşınGğnaaaydın hayırdır nerdrn bu enerciii baa da vir
Çiçeemmm ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyom
Yaa evde misin kızz o zaman danssssBende yasakta evdeyim diye sevincimden uyuyamadım
Benim de dün başım ağrıyor bugün ağrıyor yarına Allah kerimÇok fena ne merkür müş bu be
21 gün evdeyim beybiiiiiGönderdim işte yaf aranızda paylaşın
Çiçeemmm ben geliyom sen gidiyon sen geliyon ben gidiyom
Yaa evde misin kızz o zaman danssss
Temizlik yapıyom hayatım yaaa öldüm heç . Siz nasılsınızGelmeyince çağırayım didim
Şuan içindeyiz beybiNe zaman gececk bu retro gelmeseymis keşke
Aynen canım çok mümkün, oluyo bişiylerolabilir canım uyku düzenide bozuldu ondan da olabilir
kolay gelsin canımmmm neresi kaldıTemizlik yapıyom hayatım yaaa öldüm heç . Siz nasılsınız
Wiuuuuuuu ateeeşş21 gün evdeyim beybiiiii