- 29 Temmuz 2016
- 18.761
- 75.890
Tam kapanma olacak diye randevumu bugüne aldım canım gidip görcem inşallah iyilerdir çok heyecanlıyımİyiyim canım sen nasılsın bebişler nasıl
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tam kapanma olacak diye randevumu bugüne aldım canım gidip görcem inşallah iyilerdir çok heyecanlıyımİyiyim canım sen nasılsın bebişler nasıl
İnşallah canımTam kapanma olacak diye randevumu bugüne aldım canım gidip görcem inşallah iyilerdir çok heyecanlıyım
Geldim beybisiiBekliyorum bende beybisii
Aa ewt yüz üstü çok zararlı ondan ağrılı bi şekilde uyanıyorsun ben 5 dk ancak yatabilirim öyleYüzüstü filan yatıyorum.olmamasi gereken bı yatış şekli mi acaba ki
Beraber başlayalım mı ya ben tembellik yapıyorum birbirimizi destekleyelimYok ben hiçbir şey yapmıyorumama başlayacağım
Ayy çen bebeleri mi görçennn bizden de selam söyle haberdar bizi de. Hadi bakalım güzel geçer inşallahTam kapanma olacak diye randevumu bugüne aldım canım gidip görcem inşallah iyilerdir çok heyecanlıyım
Olur. Uygulama falan varmış onlardan indirmeyi düşünüyorum .Beraber başlayalım mı ya ben tembellik yapıyorum birbirimizi destekleyelim
Evet teyzoşumuz bugün buluşma günümüz. Ama dr a söyleyeceğim.. diyeceğim ki, ben hep bu ayda düşük yapıyorum yani 3-4 ay arasında.. eğer muayene devam ediyorsa bu aya özel olarak her hafta gelmek istiyorum çünkü tedirginimGeldim beybisii
Aa ewt yüz üstü çok zararlı ondan ağrılı bi şekilde uyanıyorsun ben 5 dk ancak yatabilirim öyle
Beraber başlayalım mı ya ben tembellik yapıyorum birbirimizi destekleyelim
Ayy çen bebeleri mi görçennn bizden de selam söyle haberdar bizi de. Hadi bakalım güzel geçer inşallah
GüüüünaaayyyyydınnnnnnGünaydınnn kk nın ennn güzel ennn datlu ennn ballı hatunları tek tek etiket yapamıyom gı sonra unutuyorum çaktırmayın işte bakan gören herkese günaydın acayip enerji patlaması yaşıyorum az sonra duvarları delip uzaya uçabilirm
Yaa hiç bakmadım iyi ki dedin indirir uygularız inşallahOlur. Uygulama falan varmış onlardan indirmeyi düşünüyorum .
Bitanem benim inşallah bu defa alcan kucağına her daim dualarımız seninle. Tabi ki söyle eğer her hafta ultrason sıkıntı olmuyorsa düzenli gidersin hem senin de için rahat eder. Hemde bebişleri her hafta görmüş olursunEvet teyzoşumuz bugün buluşma günümüz. Ama dr a söyleyeceğim.. diyeceğim ki, ben hep bu ayda düşük yapıyorum yani 3-4 ay arasında.. eğer muayene devam ediyorsa bu aya özel olarak her hafta gelmek istiyorum çünkü tedirginim
Allah razı olsun canımYaa hiç bakmadım iyi ki dedin indirir uygularız inşallah
Bitanem benim inşallah bu defa alcan kucağına her daim dualarımız seninle. Tabi ki söyle eğer her hafta ultrason sıkıntı olmuyorsa düzenli gidersin hem senin de için rahat eder. Hemde bebişleri her hafta görmüş olursun
Hadi bakalım Rabbim gönlünce versin inşallah kuzum herşeyin en iyisini ben kaçayım pazar alışverişi yapayım biraz öpüyorum sizleriAllah razı olsun canım
Kuzum sadece bu ay zaten 13. Haftadayım yani sadece 3 hafta istiyorum. 4. Ayı tamamlarsam Allah ın izniyle biraz olsun rahatlayacam
Ben de pazara gidecem daha kolay gelsin kuzumHadi bakalım Rabbim gönlünce versin inşallah kuzum herşeyin en iyisini ben kaçayım pazar alışverişi yapayım biraz öpüyorum sizleri
Gğnaaaydın hayırdır nerdrn bu enerciii baa da virGünaydınnn kk nın ennn güzel ennn datlu ennn ballı hatunları tek tek etiket yapamıyom gı sonra unutuyorum çaktırmayın işte bakan gören herkese günaydın acayip enerji patlaması yaşıyorum az sonra duvarları delip uzaya uçabilirm
Sağa yukkGğnaaaydın hayırdır nerdrn bu enerciii baa da vir
Sağa yukk
Çok teşekkür ederim canım benimGeçmiş olsunn cnm
GünaydınGünaydın fistuklar
GünaydınGüünaaaayyyydııınnn
Günaydın fistuklar