Fake manyaklar toplanma ve barınma derneği 🤌🏻

Ya işte o yastık bende iki yıldır var
Ben medikalden aldım ve yok hiç bişey değişmedi eşimin yastığına beline sirtina kafamı koyup uyuyunca daha rahat uyanıyorum adeta .

O yastıkla yattigimda ise sabah uyandığımda sanki etimi cimciklemisler gibi binbir acı anlatamam
Allah Allah farklı o zaman seninki çünkü ben çok eğildiğimde el işi felan yaparsam aşırı ağrır hatta boyunluk var onu takarım öyle iş yaparken. Neyse işte o ağrı geçsin diye gelir hemen o yastıkta yatarım ama yatış şekli de önemli sanki yine o boyunun rahat etmesi lazım.

Ben şimdi uyumazsam 2 saat sonra benim çocuklar uyanır anne yeter uyuduğumuz deyip başıma dikilirler .
Bazen geliyorlar anne uyansana artık bak güneş doğmuş sen neden uyanmiyorsun diye hesap soruyorlar 🙈🤭

Ben şimdi uyumazsam 2 saat sonra benim çocuklar uyanır anne yeter uyuduğumuz deyip başıma dikilirler .
Bazen geliyorlar anne uyansana artık bak güneş doğmuş sen neden uyanmiyorsun diye hesap soruyorlar 🙈🤭
Hay Allahım ya🤣🤣🤣 illa dedikleri olacak. Neyse sen uyu bari onlar uyanmadan 🤭🤭

Allah Allah farklı o zaman seninki çünkü ben çok eğildiğimde el işi felan yaparsam aşırı ağrır hatta boyunluk var onu takarım öyle iş yaparken. Neyse işte o ağrı geçsin diye gelir hemen o yastıkta yatarım ama yatış şekli de önemli sanki yine o boyunun rahat etmesi lazım.
Yüzüstü filan yatıyorum.olmamasi gereken bı yatış şekli mi acaba ki

Bende dengesiz durduğum zaman ağrır aslında fizik tedavi bölümüne gitmiştim seneler evvel bana bi egzersiz verdi de kaybettim ya. Doğru düzgün uygulamadır sen yapıyor musun egzersiz felan
Yok ben hiçbir şey yapmıyorum🤷ama başlayacağım

X