- 28 Haziran 2011
- 59.336
- 149.729
Hayırlı sahurlar kızçeler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sahurlar kızçeler
Sahurumu yaptım kaçıyorum ben geç uyudum uykumu almam lazım öpüyorum
Iyi uykular minnosum dikkat et kendine ,mucuk mucuk mucuk ❤Sahurumu yaptım kaçıyorum ben geç uyudum uykumu almam lazım öpüyorum
Ben sana oy vermedimyarışmaya katıldığından haberim yoktu öyle işte ,inşallah proluk vermezlerNiyeeee
Ben sana oy vermedimyarışmaya katıldığından haberim yoktu öyle işte ,inşallah proluk vermezler
Delü yaaa canım bana oy vermek zorunda değilsin sonuçta, herkes seçiminde özgür pınar yarışması 3 hafta daha sürecek, bittikten sonra pro kazananlar seçilecek. Kime şans gülerse artık ınş sende kazanırsın canımBen sana oy vermedimyarışmaya katıldığından haberim yoktu öyle işte ,inşallah proluk vermezler
Canım nasıl oldunHayırlı sahurlar canım
Sağlık olsun proluk çokta önemli değil ama bir önce ki yarışmada kazandırdım birşey verilmedi ,ama bunda proluk verilirse zoruma giderDelü yaaa canım bana oy vermek zorunda değilsin sonuçta, herkes seçiminde özgür pınar yarışması 3 hafta daha sürecek, bittikten sonra pro kazananlar seçilecek. Kime şans gülerse artık ınş sende kazanırsın canım
Daha iyiyim canım çok sağol allah razı olsunCanım nasıl oldun
Canım komple yarışma bitince seçilecek,o yüzden biten iki haftadan belirlenmedi ondan olabilir.Sağlık olsun proluk çokta önemli değil ama bir önce ki yarışmada kazandırdım birşey verilmedi ,ama bunda proluk verilirse zoruma gider
Allah iyilik sağlık versin inş canım benim, dikkat et kendine ❤Daha iyiyim canım çok sağol allah razı olsun
Bende koca bir öpücük konduruyorum yanaklaraIyi uykular minnosum dikkat et kendine ,mucuk mucuk mucuk ❤
Bende koca bir öpücük konduruyorum yanaklara
Tamam canım çok sağolAllah iyilik sağlık versin inş canım benim, dikkat et kendine ❤
Bende isterim öpücükBende koca bir öpücük konduruyorum yanaklara
Ha tamam o zamanCanım komple yarışma bitince seçilecek,o yüzden biten iki haftadan belirlenmedi ondan olabilir.
I ıhBuldum buldum başka topiklerdede yaz sıkılmazsın demek istedim canisi
Ha tamam o zaman