- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ah beybi napiyon sen ya ,nazar mı degiyoŞimdide parmağımı kestim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah beybi napiyon sen ya ,nazar mı degiyoŞimdide parmağımı kestim
Kk da dolaniyorum canım sen norunBurdayım napiyosun ki
Çok derin kestim valla iki dikiş attılarAh beybi napiyon sen ya ,nazar mı degiyo
Içimden canım böyle giderse yoksa sahurda hiç gitmiyo ağrıDolorex parol minoset yok mu içsen.agriyi çekmeye devam etmek hücre kaybına neden oluyor
Ayyy kuzum yaaa kıyamam çok geçmiş olsun allah beterinden korusun ınş iyi misin şimdiÇok derin kestim valla iki dikiş attılar
Hayret bişey yaa maşallah demek cok zor sankiVallahi nazar eltilerim falan diyor sen bu yaşta hem evini çekip çeviriyon hem çocuklarını buyutuyon
Değilim benim okuzlede bozustuk hiç güzel bı gün değildi ama seninle konuşmak rahatlattı biraz sağol canım benimAyyy kuzum yaaa kıyamam çok geçmiş olsun allah beterinden korusun ınş iyi misin şimdi
Ah be canim bazen üst üste geliyo sanki herşey ama zor olsada geciyo üzme kendini, moralini yüksek tut sen iyi ol❤ bak ağrında vardır şimdi, bolca dinlen. Hiçbirşey düşünme canısı ❤Değilim benim okuzlede bozustuk hiç güzel bı gün değildi ama seninle konuşmak rahatlattı biraz sağol canım benim
Teşekkür ederim canım iyiki varsın evet biraz dinlenip kafamı toplamak istiyorum Allah razı olsun birbirimizi tanimasakta sıcaklığını sevgini hissettim teşekkür ederimAh be canim bazen üst üste geliyo sanki herşey ama zor olsada geciyo üzme kendini, moralini yüksek tut sen iyi ol❤ bak ağrında vardır şimdi, bolca dinlen. Hiçbirşey düşünme canısı ❤
Başarılar dilerimSen ispanyolca miydi?
Yok ben aciktan ilgimi ceken bi bolume basladim da yarin sinavim var. Hatta yarindan itibaren 4 gün
UzanıyorumKk da dolaniyorum canım sen norun
Çok geçmiş olsun nAlinŞimdide parmağımı kestim
Ben bir.kac topikte aktif olduğum için her yere yazmaktan vakit geciyo sonra bildirimler ben de yaz beybi sıkılmazsınUzanıyorum
Dolanacak bişey de pek bulamıyorum kk da en güzeli sohbet edilebilen yerler
Teşekkür ederim canım sağolÇok geçmiş olsun nAlin
Ooo çevreyi genislestmissin senBen bir.kac topikte aktif olduğum için her yere yazmaktan vakit geciyo sonra bildirimler ben de yaz beybi sıkılmazsın
Bunu anlamadimmmmmben de yaz beybi sıkılmazsın
Evet canım o konuda haklısın yetişmek zor oluyo, her yer bildirim bazen kaciyoOoo çevreyi genislestmissin sen
Bana zor r geliyor biliyomusun.
Bı yer bulduysam başka yere yetisemiyorum kaldiramiyorum sıkıntı basiyo
Bence dee.Evet canım o konuda haklısın yetişmek zor oluyo, her yer bildirim bazen kaciyo
Buuuuben de yaz beybi sıkılmazsın