- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Ben yakında gerizekalı olurum o amanDolorex parol minoset yok mu içsen.agriyi çekmeye devam etmek hücre kaybına neden oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yakında gerizekalı olurum o amanDolorex parol minoset yok mu içsen.agriyi çekmeye devam etmek hücre kaybına neden oluyor
YaaBen yakında gerizekalı olurum o aman
Bende ağrı kesicilerden uzak durmaya çalışırım hep.Yaa
Ciddi diyorum :)
Sahur ahalisi yokBende ağrı kesicilerden uzak durmaya çalışırım hep.
Kiminin canı sıkkın ,kiminin başı ağrıyor bugünlük böyle olsun.Sahur ahalisi yok
Sor bakalımselamlar herkese hayırlı sahurlar şimdiden hanımlar...Soru sorsam beni kovmazsınız dimi
Haydi sor sorselamlar herkese hayırlı sahurlar şimdiden hanımlar...Soru sorsam beni kovmazsınız dimi
DolunaydanmışHepimizin başı ağrıyor yada başına bir iş geliyor nazar mı ediyorlar bize acaba
Ne sordun beybisiBence dee.
Çünkü bı sorumu kaçırdın ,
OlabilirHepimizin başı ağrıyor yada başına bir iş geliyor nazar mı ediyorlar bize acaba
Kazandın miNe sordun beybisi
Bu Gece 12 de bitecek canım ama büyük ihtimalle kazandım eğer çok büyük bir oy patlaması yaşanmazsaKazandın mi
Kız ben oylama bitti sanıyordum inşallah sanma oy verenlere proluk falan vermezlerBu Gece 12 de bitecek canım ama büyük ihtimalle kazandım eğer çok büyük bir oy patlaması yaşanmazsa
NiyeeeeKız ben oylama bitti sanıyordum inşallah sanma oy verenlere proluk falan vermezler
Buldum buldum başka topiklerdede yaz sıkılmazsın demek istedim canisiBunu anlamadimmmmm