- 16 Aralık 2019
- 20.217
- 80.462
- 31
İş verenin insafına bağlı herşeyYaa sahi mi kesiliyor mu maaş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İş verenin insafına bağlı herşeyYaa sahi mi kesiliyor mu maaş
Yooyaklaşık 7 yıldır var,ilk teşhis de 7 yıl önce koyuldu. O zaman doktor egzersiz ve krem vermişti onları kullandım sonra tekrar gitmedim. Hacamat da yaptırdım ama kesin çözüm olmadı belki de ben bir defa yaptırdım diye işe yaramadıFixiktedavi aldın mı
Özel yastık kullaniyomusun
Bana hiç fayda etmedi bunlar?
B3nde yoktum balım. Hoş geldinKizlar nasılsınız bak bugün yoktum kimse fark etmemiş yorgunluğumu
Belki deYooyaklaşık 7 yıldır var,ilk teşhis de 7 yıl önce koyuldu. O zaman doktor egzersiz ve krem vermişti onları kullandım sonra tekrar gitmedim. Hacamat da yaptırdım ama kesin çözüm olmadı belki de ben bir defa yaptırdım diye işe yaramadı
Hmm, ramazan geçsin de bende tekrar yaptırayımBelki de
dört kez şart diye biliyorum hacamati
Hoşbuldum canım benim sende hoşgeldinB3nde yoktum balım. Hoş geldin
Hoş buldummHoşbuldum canım benim sende hoşgeldin
Kizlar uyudumu canımHoş buldumm
Evt yeni uyudularKizlar uyudumu canım
Bende boyun fıtığı varmış, baş dönmesi yapar mı bilgin var mı canım? 2 gündür fena hâlde başım dönüyor. Boynum semsert, tutulmuş gibi.İyiyim hergun omuz ağrısıyla uyanıyorum ya ben
Boyun duzlesmesi var
Buna özel yastıkla yatsam da hiç bişey değişmez mi ya iih..
Hacamat gitcem
Dogratcam sirtimi
İyi bakalım sende enişte beyle ilgilenirsinEvt yeni uyudular
Yoo o balkonda oturuyo canı sıkkın. Ben tv bskıyomİyi bakalım sende enişte beyle ilgilenirsin
Neden ki canım tabii özel değilseYoo o balkonda oturuyo canı sıkkın. Ben tv bskıyom
Kapanma yüzünden canım.işlerin nasıl olacağı belli değil. Özel sektörde maal işleri falanNeden ki canım tabii özel değilse
Hadi mamayı geç . Bez???O da haklı tabii iki çocuk mamaydi bezdi evdi hepsi para bunların en ucuz maminin kutusu bile elli altmış tl rabbim yardimcisi olsun
Hadi mamayı geç . Bez???
Allah yardımcı olsun herkese nasıl olacak böyle yaaHadi mamayı geç . Bez???
Ne bilim yaaaAllah yardımcı olsun herkese nasıl olacak böyle yaa