Bi ara tabak takimi almak icin herifi sabahtan yolladim bime sonra dayanamadim ben de gittim baktim cokmus tabak takiminin uzerine iki tane vardi zaten arkada da bi gemc kiz bekliodu sanirim ceyizine alacak. Yahu dedim al çekil de be adam atkadaki kiz da alsin hshshshshsben büyün plastik ürünlerimi bimden aldım kız sabah erkenden gidip sıraya girip alıyorum ama hepsi nasıl alıyorum kadınlar bana kzııyor birazda bize bırak bırak onu biz alalım
Hayal ettim bi an minnoşben büyün plastik ürünlerimi bimden aldım kız sabah erkenden gidip sıraya girip alıyorum ama hepsi nasıl alıyorum kadınlar bana kzııyor birazda bize bırak bırak onu biz alalım
Çok şükür canım sen nasılsınAnca yemekti bilmem neydi
Nasılsın bugünsende mi calisiyorsun
Vee göz göze gelme anıSorma vallahi altin degerine binio o zaman
İyiyim hergun omuz ağrısıyla uyanıyorum ya benÇok şükür canım sen nasılsınyok ben çalışmıyorum malesef
Öyle demisken altın gelmiş yine 483 filanlaraSorma vallahi altin degerine binio o zaman
Deli yaaİyiyim hergun omuz ağrısıyla uyanıyorum ya ben
Boyun duzlesmesi var
Buna özel yastıkla yatsam da hiç bişey değişmez mi yaiih..
Hacamat gitcem
Dogratcam sirtimi
Altini olan yaşadı anacimÖyle demisken altın gelmiş yine 483 filanlara
A evvel girdim baktım yasamamisim.Altini olan yaşadı anacimbir yastik bankimiz yok ki
O anki durumu bağlıHayal ettim bi an minnoşvalla kavgada edersin sanki
Oooo garadutum çatalkaram
Yerim gülümmOooo garadutum çatalkaramefsoo gözüküyor afiyet olsun ballisko, ye birer dal yerimize
Oruç mu çarpıyor erken kalkmak mi ?Hayırlı iftarlar eve gelip uyudum başım ağrıyordu neyseki geçti
Hayırlı iftarlar minnosum, iyi bari geçmişHayırlı iftarlar eve gelip uyudum başım ağrıyordu neyseki geçti