- 28 Haziran 2011
- 59.371
- 149.807
Çokta önemseyip ön tarafa atmamışız arkalarda kalmış, şimdi ön hafızaya getiremuyoz ondanNiye böyle oluyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çokta önemseyip ön tarafa atmamışız arkalarda kalmış, şimdi ön hafızaya getiremuyoz ondanNiye böyle oluyor ya
Bende Eylül'de Adana'ya gelmeyi düşünüyorum coronadan pertimiz çıkmazsaAdana canım ben çok merak ettiğim için gelmek istiyorum ama gezecek pek yer yok sanırım
Kızım nerdesin sen yaaaa bir kayboluyon ara ki bulasinÖzlediniz mi beni hiç yokluğum da fark edilmememiş gerçi ev sahibesi çok iyi yapmış görevini
Sorma canım sorma mıtfak demizledim böööğnKızım nerdesin sen yaaaa bir kayboluyon ara ki bulasin
Kafa gidip geliyo unutuyom bazenNi454 niloş gelsene buraya niye gelmiyon
Herifden döööğüşdükKızım nerdesin sen yaaaa bir kayboluyon ara ki bulasin
Bittiyse süper garadutum çatalkaramSorma canım sorma mıtfak demizledim böööğn
Oruca yeni başlasın ondan miKafa gidip geliyo unutuyom bazen
Heh aynen böyle vur suratinin ortasinaHerifden döööğüşdük
Bende ekimde gelin olucam tabi kısmet olursa canım şuan antepteyimBende Eylül'de Adana'ya gelmeyi düşünüyorum coronadan pertimiz çıkmazsa
Eşim merak ediyor
Ben oralarda okudum ama gezmemistim hiç.
Malesef 1 gün tek tuttum ezan okumasını saniyeyle takip ettimOruca yeni başlasın ondan mi
Vay arkadaş,ne kocalar var maşallah bence sevin bir gün rahat ettin diye hatta git adamı öp mıncir bişey yapBugün çok kafam karışık dostlar.
Maşallah deyin okuduktan sonra.
Bugün kocacım corba pilav karnıyarık salata hepsini tek başına hem de benden güzel yaptı.
Benden daha güzel yemek yaptığına üzülmeli miyim yoksa kocam çok güzel yemek yapıyor diye sevinmeli miyim bilemedim.
Bildiğim tek şey Bugün ki yediklerim hala tadi damağımda.
Yilda bir yapar kendi isteğiyle yapar ama tam yapar.
Sevgi basıyor yemeğe .
Bütün hamaratlik bence o sevgi de yoksa nerden yapacak o öyle
Maşallah ne güzel yapmasıBugün çok kafam karışık dostlar.
Maşallah deyin okuduktan sonra.
Bugün kocacım corba pilav karnıyarık salata hepsini tek başına hem de benden güzel yaptı.
Benden daha güzel yemek yaptığına üzülmeli miyim yoksa kocam çok güzel yemek yapıyor diye sevinmeli miyim bilemedim.
Bildiğim tek şey Bugün ki yediklerim hala tadi damağımda.
Yilda bir yapar kendi isteğiyle yapar ama tam yapar.
Sevgi basıyor yemeğe .
Bütün hamaratlik bence o sevgi de yoksa nerden yapacak o öyle
Hayırlısı olsun kuzucum ❤Malesef 1 gün tek tuttum ezan okumasını saniyeyle takip ettim
Mutfak bitti şükür canım gece de herifi bitirecemBittiyse süper garadutum çatalkaram
Kısmet ❤ kız almak kolay diilBende ekimde gelin olucam tabi kısmet olursa canım şuan antepteyim
Vay arkadaş,ne kocalar var maşallah bence sevin bir gün rahat ettin diye hatta git adamı öp mıncir bişey yap