- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
Herkese yer var buyur gelAcaba bana da yer var mı burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkese yer var buyur gelAcaba bana da yer var mı burada
Ben dayanamam bu saateYok canım uyumadım
Sahurda uyanamama korkusu yoksa bende çok dayanamamBen dayanamam bu saate
Höllüüüüüü bbbyuusss namazı kılıp yatcam benim küçük zilli uyumadı gene eğer uyursa uykunun dibine vurıcaam 2 saatSahurda uyanamama korkusu yoksa bende çok dayanamam
Çalışmadan belki kalırım bu saate işe giderken hiç kalamamSahurda uyanamama korkusu yoksa bende çok dayanamam
ben yımırta yidim sütüm yoğurdum kalmamışSahurda uyanamama korkusu yoksa bende çok dayanamam
İyi uykular canımHöllüüüüüü bbbyuusss namazı kılıp yatcam benim küçük zilli uyumadı gene eğer uyursa uykunun dibine vurıcaam 2 saat
Öpülüyorsunuzİyi uykular canım
Afiyet olsun canım bende labne in dibine vurfumben yımırta yidim sütüm yoğurdum kalmamış
Bende namaza kadar ayaktayım şimdi uyumasın büyüyünce zorla kaldıracaksın haberi yokHöllüüüüüü bbbyuusss namazı kılıp yatcam benim küçük zilli uyumadı gene eğer uyursa uykunun dibine vurıcaam 2 saat
Buradayız nalinKizlar nerelerdesiniz
Iyi saatte olsunlar uğramışÇalışmadan belki kalırım bu saate işe giderken hiç kalamam
Sende haklısın canım dün kalakamadık alarmı kapatmışım zihnimi işe gitmicwm diye odaklamışım alarm çalınca işe gitmicwm diyip kapattım oysaki sahur alarmı
Daha 8 aylık bebiş oBende namaza kadar ayaktayım şimdi uyumasın büyüyünce zorla kaldıracaksın haberi yok
Afiyet olsun beybito yimirta yok tutarben yımırta yidim sütüm yoğurdum kalmamış
BurdaaaaKizlar nerelerdesiniz
Çarşambadan bu yana beğenmemiş uyumaz sana gelen yollar parmaklar uyuşuröu hiçççIyi saatte olsunlar uğramış
Minnosum profilde begenilecek bişey bıraktın mi gülüm barmaaan uyuşmadi mı guzuum
GuduuuuuuuwwwwwwwwDaha 8 aylık bebiş o
Annesini uyutmayan minnoşGuduuuuuuuwwwwwwww
Tabi sende haklisin bol paylaşımcı bi kişilik oldugum için barmaklarin dert görmesin emi ınş minnoş ❤Çarşambadan bu yana beğenmemiş uyumaz sana gelen yollar parmaklar uyuşuröu hiççç