- 18 Kasım 2020
- 20.478
- 49.355
İyi geceler Allaha emanet ol canım benimİyi geceler bende kaçıyom beybiler siz devamke sahurda buluşak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi geceler Allaha emanet ol canım benimİyi geceler bende kaçıyom beybiler siz devamke sahurda buluşak
Sende canımmİyi geceler Allaha emanet ol canım benim
Uyuya kalmazsam gelirim inşallahEkmeeeni alan gelsin sahurda
Belki baska kisilere servis yapiyordur kizlar sakin@HAbibte acillen bekleniyorsun
Ahahahah yetişemiyorBelki baska kisilere servis yapiyordur kizlar sakin
Bu gece boyle tek basina napsinAhahahah yetişemiyor
Br gün orada bir gün bıradaha hayat ona güzelBu gece boyle tek basina napsin
Oyle valla onun da isi zor yani gazoz fln nereye kdrr...Br gün orada bir gün bıradaha hayat ona güzel
Allah kolaylık versinOyle valla onun da isi zor yani gazoz fln nereye kdrr...
Biz erken kalkıyoruz canımAnaaa herkes ne kadar erken dağıldı arabanız balkabagina mi dönüyor nereyeee
Ay yok izleyemem suratı bildim tamam psikolojimi kötü etkilemek istemiyorumDaha alışamadın mı Film sahnelerini izlerken korkuyormuydun yoksa gözlerini kırpmadan mı izliyordun
Pembe mi beyaz mıBende bunun hem maç hem siyaset manyağı olan versiyonu var
Üzerime toprak atmak isteyen var mı ?
ASSOSyal sende üzerime Lale ek .lale seviyom ben .
Sahurda görüşürük yavrummBen ufaktan kaçayım kızlar. Hadi iy geceler hepinize
Sahurda buluşalım beybiiİyi geceler bende kaçıyom beybiler siz devamke sahurda buluşak
Ben ekmek yemiyom yulaf getirsem olar miiEkmeeeni alan gelsin sahurda
Sen yulaf tostu yapBen ekmek yemiyom yulaf getirsem olar mii
Hee yavrimuuu napican mecbur devam içimde yulaf yetişmeden bırakmamSen yulaf tostu yap
Ekmekleri pideleri biz yeriz yerineHee yavrimuuu napican mecbur devam içimde yulaf yetişmeden bırakmam