- 28 Haziran 2011
- 59.350
- 149.755
La bebeeeeAnnesini uyutmayan minnoş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
La bebeeeeAnnesini uyutmayan minnoş
İnşAllah kuzummmTabi sende haklisin bol paylaşımcı bi kişilik oldugum için barmaklarin dert görmesin emi ınş minnoş ❤
Ankaralılık varLa bebeeee
SaklanıyorCatlak-kurabiye masalım beğendin gittin nirdesin
Alakam sıfırAnkaralılık var
Vurdu kaçtı gibi oldu valla beybiiSaklanıyor
AhahahAlakam sıfır
Sende mi burutus iyi uykular allah rahatlık versin kuzum❤Ben kaçar sabah görüşürüz Allaha emanet olun öpüyorum sizleri
Ama ben hiç tadına bakmadım heyecan yapmıştımBelki baska kisilere servis yapiyordur kizlar sakin
Aminnn bol bebe istiyoruz tüm kk da bekleyenlereHayırlı sahurlar Allah hepimizin gönlüne göre versin ev isteyene ev bebek isteyene bebek koca isteyene koca para isteyene para versin AMİİİİİNNN
Mesajları okuyordum bide az kaldı su içme şeysi malum bide kocimi fırçalıyordumCatlak-kurabiye masalım beğendin gittin nirdesin
Allah Allah bu mesajı niye aldım ki kesin yanlış mesajı aldım geldim neyse neye alakan sıfır gıAlakam sıfır
Evet yogundun sen baya zorlandı bir de gündüzÇocukların kışlık kıyafetlerini kaldirdim çok kacirdimmi sohebt
Hep öyle oluyorEwt siz uyudunuz biz geldik Migrenben
Vallahi minnoş ayaklarımın alti ağrıyor o kadar yorgunumEvet yogundun sen baya zorlandı bir de gündüz
Kacirdin tabiÇocukların kışlık kıyafetlerini kaldirdim çok kacirdimmi sohebt
Niye gitmedin kızHep öyle oluyor