- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.356
Sayılır canımNescafe de sayılır miiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sayılır canımNescafe de sayılır miiii
Aboo gelin pastası en sevdiklerimHee o zaman yiyemezsin kuzum trileçe gelin pastası felan bunları da yiyemiyosn o zaman
Kızlar biyerlerim şişti trilice demeyin bana .Ayy kız triliçe yenmez mi en son bi kafede yedim koca dilim misss
Ben görünce yiyemiyorum aslında bebekken biberon bile kullanmamışım bardakla içmişim lıkır lıkır ama şuan içememSütlaç ben de yiyemem süt koktu mu tamam yemem zor ama triliçe güzel yapıldı mı öyle çok süt şıp şıp olmuyor
Katiyen yiyememYa bide ben o kahve çekirdekleri var ogutulen.
Onları çıt çıt yemeyi çok seviyorummmm Denedin mi ?
Yani ogutuljnce içmem mesela kahvesini
Tadı değişiyor adeta bence.
Ben de sütten tiksinmiştim küçüklükten içemiyorum sütlaç yiyemem ama triliçe güzel yapıldı mı yerim süt tabakta şıp şıp akmıcakBen görünce yiyemiyorum aslında bebekken biberon bile kullanmamışım bardakla içmişim lıkır lıkır ama şuan içemem
Aşkommmmmmm gel gel gelllllll nerdesin sen iki gözümün çiçeğibeni neden davet etmediniz
Hııııııhhhh tam olarak mevzu da o da varBen de sütten tiksinmiştim küçüklükten içemiyorum sütlaç yiyemem ama triliçe güzel yapıldı mı yerim süt tabakta şıp şıp akmıcak
DelüKız hiç deme tatlı sayfasına girmem le midemin böğürmesi bir oldu
Aşağı-yukarı mı sağa sola mı zıpliyoz minnosumÜçümüz kaldık enerjik hadi hoplayalım
Afiyetolsun kuzumKızlar iftara 7 dk kaldı ben kaçar öpüyorum iftardan sonra görüşürüz
Ateyoooozz
Afiyet olsun kuzuYavaştan sofra hazırlıklarına ben başlıyorum.
Cocuklar masada kurabiye yemişler.
Ah ah bir de şu kırıntısı olmasa
Ama neyse
her güzelin bir kusuru oluyor işte
Şu masayi silip tabaklari yerlestireyim az da salata yapayım.
Hadi hepinize hayırlı iftarlar
Sende çekiş ne var yani tospikimNeden kızzz hepsi süper ya çok çekişmeli olacak bu seferki belli üşenmesem ben de katılıcam ama resim tek tek çek çok zor işler gibi geliyor
Ooooooo habibi gelmiş inanmıyorumbeni neden davet etmediniz
Seni çok iyi anlıyorum sütlaç fırınd olmadığı sürece yiyemiyorum ama trileçeyi ben yiyorsam inan sen de yersinHııııııhhhh tam olarak mevzu da o da var
BencedeeeYa bide ben o kahve çekirdekleri var ogutulen.
Onları çıt çıt yemeyi çok seviyorummmm Denedin mi ?
Yani ogutuljnce içmem mesela kahvesini
Tadı değişiyor adeta bence.
Ay çok hoşsun bana resimleme işi çok zor geliyor bıktım ondan belki ben ıvır zıvır satarken çok resim çektim gına geldiSende çekiş ne var yani tospikim
Her işin zorluğu var tospikim ,resimleme yaparken yamulmaktan belim ayrılıyo ama şikayet ediyor muyum etmiyorumAy çok hoşsun bana resimleme işi çok zor geliyor bıktım ondan belki ben ıvır zıvır satarken çok resim çektim gına geldi