- 18 Kasım 2020
- 20.477
- 49.344
Bende duramadım hepsi çok lezzetli duruyorKız hiç deme tatlı sayfasına girmem le midemin böğürmesi bir oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende duramadım hepsi çok lezzetli duruyorKız hiç deme tatlı sayfasına girmem le midemin böğürmesi bir oldu
Üçümüz kaldık enerjik hadi hoplayalım
Yemekler hazır mıGaza geldim uleeeyyynnn
Hayırlı iftarlar kuzumYavaştan sofra hazırlıklarına ben başlıyorum.
Cocuklar masada kurabiye yemişler.
Ah ah bir de şu kırıntısı olmasa
Ama neyse
her güzelin bir kusuru oluyor işte
Şu masayi silip tabaklari yerlestireyim az da salata yapayım.
Hadi hepinize hayırlı iftarlar
Hazırlıyom öptüm sizi kahveleri çayları bekliyoz müsait anınızdaYemekler hazır mı
Hayırlı iftarlarYavaştan sofra hazırlıklarına ben başlıyorum.
Cocuklar masada kurabiye yemişler.
Ah ah bir de şu kırıntısı olmasa
Ama neyse
her güzelin bir kusuru oluyor işte
Şu masayi silip tabaklari yerlestireyim az da salata yapayım.
Hadi hepinize hayırlı iftarlar
Bu akşam hep birlikte kahve yapalım kızlarrrHazırlıyom öptüm sizi kahveleri çayları bekliyoz müsait anınızda
Neden kızzz hepsi süper ya çok çekişmeli olacak bu seferki belli üşenmesem ben de katılıcam ama resim tek tek çek çok zor işler gibi geliyorKız hiç deme tatlı sayfasına girmem le midemin böğürmesi bir oldu
Yaa pardonO yarışma için tarifi mi söylemem yasak canım
Nescafe de sayılır miiiiBu akşam hep birlikte kahve yapalım kızlarrr
Ayy kız triliçe yenmez mi en son bi kafede yedim koca dilim misssYok kesinlikle yiyemem hele triliçe
Nar zamanida değilKral marka canım onunki güzel oluyor. Yani bende bi ara yaptım yiyemwmiştim acemiliğime geldi. Sonra bu kral markayı tavsiye ettiler yaptık. Bayıldık hele meyveli
Ben de Nescafeciyim sayılırNescafe de sayılır miiii
Sütten dolayı işte yiyemiyorumAyy kız triliçe yenmez mi en son bi kafede yedim koca dilim misss
Teşekkür ederim canımYaa pardon
Ben bu yarışma mevzularini bilmiyorum :)
O yüzden sordum da sordum
Şans diliyorum sana
Sütlaç ben de yiyemem süt koktu mu tamam yemem zor ama triliçe güzel yapıldı mı öyle çok süt şıp şıp olmuyorAğzım sulandı ya bana kokuyor süt böyle kekte falan pişince koku gelmiyor ama öbür türlü içemiyorum yiyemiyorum mesela sütlaç bile yiyemem ağzımda çoğalıyor midem bulanıyor
Ya bide ben o kahve çekirdekleri var ogutulen.Ben de Nescafeciyim sayılır